nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg mindig hűtlenséget gyanít

Miért veszekednek folyton a párjukkal ezek a csillagjegyek?

Minden kapcsolatban vannak időnként viták, amit nem is valódi problémákról szólnak, hanem az egyik fél lelkiállapotáról.

A legzavaróbb balhé egy párkapcsolatban az, aminek valódi oka nincsen, de mindkét fél még sokáig rosszul érzi magát. Az ilyen veszekedések után a kezdeményező félnek magába kell néznie: mi zavarja igazából, ami miatt képes volt megbántani a másikat – indokolatlanul?

sértődött nő és férfi

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Tudjuk, hogy mindennél jobban utálsz veszíteni. Még a partnereddel való apró viták során is. Ha bármi olyat tesz, ami zavar téged, nem bírod ki, hogy ne köss bele: főleg, ha rossz napod van. Azonnal ráförmedsz, amitől rosszul érzi majd magát, és elkezd védekezni… persze sikertelenül. Nyilván ettől mindketten rosszul érzitek magatokat, azaz meg kell tanulnod máshogy levezetni a feszültséget, nem pedig mondvacsinált indokkal leszidni a másikat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Időpazarlásnak tartod a veszekedést, a vitát. Pontosabban: úgy gondolod, te mindent helyesen teszel. Amikor a párod perlekedni kezd veled, nem is érted, mi a problémája veled. Csakis a saját szemszögedből látod a dolgokat, ezért nem érzed át a másik baját. Addig erősködsz a vitában, míg ő belefárad, és végül rád hagyja. Egy kicsit empatikusabbá kell válnod, az élet minden területén.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mindenki végtelenül békésnek ismer. Amikor a párod beléd köt, vagy veszekedni kezd veled, inkább kibújsz a vita alól. Sikeresen lavírozol, hogy ne fajuljon el a beszélgetés. De van valami, amit te sem bírsz magadban tartani… ez a féltékenység. Pillanatok alatt felhúzod magad, ha ismeretlen számot látsz a telefonján, vagy ha ez exe szóba kerül. Fúriává változol, és pokoli vitát szítasz. Nézz magadba, vajon miért jelent ez ekkora problémát neked!

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet férfi telefonba kiabál Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top