nlc.hu
Horoszkóp

Minden nap más angyal segít

Ezeket az arkangyalokat hívd a hét napjain

Az angyalok segítségét kérheted egy adott probléma kapcsán, de akkor is, ha egy meghatározott napon van szükséged a támogatásra.

Körülötted vannak, és észrevétlenül vezetik a tetteidet az angyalok. Nem avatkoznak be durván, csupán a jobb döntések felé terelnek. De ha kétségeid vannak, kérd te magad a segítségüket, vagy a saját védőangyalodét.
Ők a hét napjaiért felelős angyalok, hívd mindig a nap őrangyalát!

védőangyal

Fotó: Unsplash

Hétfő: Gábriel

A Hold hatására érzékenyebb lehetsz. Jobban felveszed a sértéseket, vagy azt is annak veszel, ami felett máskor könnyedén elsiklasz. Nem is érted, mi történik veled! Ha tudatosult benned a hétfő-kór, hívd az aznapi angyalt: Gábriel arkangyal a felelős.

Kedd: Számáel

A harcias Mars tehet ingerültté, kötekedővé. De éppen ezért, keddenként jobban kiállsz magadért, sikeresebb is lehetsz. Szerelmeddel könnyebben vitába szállsz, a békésebb kimenetelért szólítsd Számáel arkangyalt.

Szerda: Rafael

Ezen a napon hatékonyabb vagy, szervezd ide az intézni valót, megbeszéléseket. A Merkúr napja fogékonyabbá teszi az agyadat, jobban tudsz összpontosítani. Ha mégis gond akad, Rafael angyal segítségét kérd.

Csütörtök: Zahiel

A szerencse, a kockáztatás napja, melyért a Jupiter bolygó felel. Vásárolj sorsjegyet, vágj bele olyan játékokba, amik hívogatnak. Találkozz barátokkal, szervezz összejövetelt. Zahiel angyal támogat, ha elakadsz.

Péntek: Anael

A szépség, szerelem, művészetek bolygója uralja a napot, a Vénusz. Ismerkedj vagy használd ki a vonzerőd! De a mértékkel vigyázz, könnyen elveszíted az önuralmat. Anael angyal lesz ebben segítségedre.

Szombat: Uriel

Mi másnak a napja volna a szombat, mint a vidámságé, mulatságé! A Szaturnusz adja hozzá az energiát, Uriel angyal pedig a segítő karjait.

Vasárnap: Mihály

A ragyogó Nap uralkodik a szent napon. A testi és lelki feltöltődés, az önmagadba tekintés napja ez. Keress kérdéseket és válaszokat. Mihály arkangyal vigyázó tekintete kísér, hívd őt, ha szükséged van rá.

via

Ez is érdekelhet angyal virágzó ágakkal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top