nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hibátlannak gondolják magukat

Ez a 4 csillagjegy tökéletesnek hiszi magát. Szerinted is azok?

Mindenki szereti magáról a lehető legjobbat gondolni. De van pár kivétel, aki soha nem vallaná be, ha ez máshogy van…

Azt gondolhatnánk, hogy felnőve az ember szembenéz valódi énjével, elismeri a gyengeségeit, és előnyt kovácsol az erősségeiből. Pedig vannak néhányan, akik szeretik magukat tökéletesnek gondolni és láttatni. Olyannyira, hogy inkább megpukkadnak, mint belássák: közel sincs így! Négy jegy szülöttei különösen hajlanak erre.

nagyon boldog nők

Fotó: Unsplash

A tökéletesség maga: a Szűz

Maximalizmusod saját magad ellen is dolgozik. Nem bírod elismerni, hogy hibáztál, pedig belülről szétfeszít az érzés. Segítséget sem kérsz, hiszen azzal beismernéd a gyengeségedet. Próbáld ki egyszer, felszabadító érzés lesz!

Mindig erős: a Skorpió

Erős, határozott, lobbanékony vagy. Egy pillanatig sem rendülsz meg, irigylünk érte mindannyian. Eközben a lelkedben vihar is dúlhat. Te mosolyogsz, támogatsz, segítesz: másokat! Nem cipelhetsz minden terhet egyedül, és néha ki kell adnod magadból, ami bánt. Ne betegítsd meg magad.

Örök optimista: az Ikrek

Állandóan vidám vagy, a társaság mozgatórugója, e mögé bújva könnyen elrejted a bánatodat. Kettős lényed néha mélabúra is hajlamos, de nem engeded, hogy bárki észrevegye. Mindig legyen bizalmasod, aki tartja a lelket benned. Csak úgy maradhatsz tényleg tökéletes, ha nem roppansz össze.

Minden rendben van: a Rák

Szőnyeg alá söpröd a gondokat, úgy hiszed: akkor nem is léteznek. Könnyedén játszod el, hogy minden rendben van, és el is hiszed. De sajnos időnként nyakadba ömlik a baj, és ezt csak úgy előzheted meg, ha apránként kitakarítod. Szeretni fognak akkor is, ha nem vagy tökéletes!

(via herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top