Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legoptimistább a szerelemben

Ezek a csillagjegyek nagyon hisznek a szerelemben. Ők akkor is optimisták maradnak, amikor igencsak sok problémát sodor elébük az élet. De pontosan ezért olyan nagyszerű társak, szerethető emberek. Vajon te is köztük vagy? És a szerelmed?

Szerelem esetén az optimista szemléletmód jóval többet nyomhat latban, mint maga a kapcsolat, hiszen ha nem bízunk a párkapcsolat jövőjében, az előbb-utóbb szétesik. Épp ezért csak időpocsékolás olyan partnerrel randizni, aki nem hajlandó semmilyen erőfeszítést tenni a közös boldogságért. Néhány csillagjegynek irigylésre méltó az optimizmusa, ők a párkapcsolat legnehezebb időszakában sem adják fel a pozitív szemléletet. Vajon te is a legbizakodóbbak közé tartozol?

Az Ikrek a nap sugara

A párkapcsolatok terén az Ikrek a legpozitívabb csillagjegy, s nem csupán azért, mert rózsaszínű szemüvegen át tekint a szerelemre, hanem általánosságban elmondható róla, hogy optimista. Mindig jó kedélyű, minden helyzetnek a jó oldalát próbálja látni, így a párja valóban nagyon szerencsésnek érezheti magát mellette. Ő a legnehezebb időkben is remél, és pozitív gondolatokkal támogatja a szerelmét.

Ezek a csillagjegyek erősen hisznek a szerelemben (iStock)

A Bika ösztönzőleg hat

A Bika bármilyen helyzetből képes kikecmeregni, még ha a világ fejre áll, akkor is megtalálja a kiutat. Ő mindenképpen a tökéletes példája annak, miként tarthatjuk kontroll alatt a szerelmi életünket, hiszen ő párkapcsolatát nézve minden olyan egyszerűnek tűnik. A valóság persze az, hogy nagyon sokat tesz a boldogságért, ragaszkodó, kitartó és nagyon hűséges partner.

A Bak soha nem adja fel

A Bak kitartása bámulatos, s ez a tulajdonsága minden nehézségen átlendíti. Ez természetesen érvényes a párkapcsolatára is: hegyeket képes megmozgatni azért, hogy a szerelmét boldoggá tegye. Minden megvan benne, ami egy jól működő párkapcsolathoz szükséges. Mindent megtesz, hogy a család anyagilag is boldoguljon, de a párkapcsolata mellett is a végsőkig kitart. Mindig reméli, hogy a mélypontokról is újra talpra állhatnak párjával.

A Vízöntő keresi a fényt az alagút végén

A Vízöntő még a legkilátástalanabb helyzetekben sem veszíti el a hitét, s minden alkalommal reménykedik, hogy az élete úgyis sokkal jobbra fordulhat. Ez a szemlélet a párkapcsolataira is pontosan ennyire igaz: még ha apró darabokra hullna is szét, ő sem veszíti el a reményt. Szó sincs arról, hogy nem vesz tudomást a problémákról, csak éppen arra koncentrál, mit tehetne azért, hogy rendbe hozza a számára igazán fontos kapcsolatot.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top