nlc.hu
Horoszkóp

Ez idegesít fel a horoszkópod szerint

A csillagjegyed szerint ez idegesít fel a legjobban. De mit teszel ellene?

Milyen vagy igazából? Ha csak az előnyös tulajdonságaidat sorolod fel egyből, akkor dolgoznod kell még. Például az őszinteségen, önmagaddal szemben.

Az önismeret fontos része, hogy ugyanannyira tisztában legyél a gyengeségeiddel, rossz szokásaiddal és rigolyáiddal is. Amikor vállalod mindezeket, máris szembenéztél velük. A következő lépés, hogy kitaláld: miként tudsz változtatni rajtuk?
Elsőként engedd el azokat a dolgokat, amik rajtad kívülállók, de képes vagy nagyon felidegesíteni rajtuk magad. Maradj higgadt, keresd meg, miért is zavar, és tegyél ellene!

nő tűzzel a vízben

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A világból ki lehet kergetni téged azzal, ha siettetnek. Főleg, ha emiatt sikerül félre valami. Viszont ha te sietsz, mindenki vágja haptákba magát. Keresd az egyensúlyt.

Bika (április 20. – május 20.)

Ha felborul a napi rutinod, megtorpansz, majd alaposan felhúzod magad. Tapasztald, majd tanuld meg, hogy enélkül is tökéletesen tudsz teljesíteni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az unalmas, monoton dolgoktól szinte megőrülsz. Pedig ha képes leszel meditatív állapotba kerülni általuk, a tested-lelked hálás lesz érte.

Rák (június 22. – július 22.)

Frászt kapsz azoktól, akik a magánéletedben vájkálnak, szinte ismeretlenül. Néha kényszeredetten válaszolsz, de meg kell tanulnod határozottan és udvariasan elhárítani az ilyen helyzeteket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A sértődött csend a halálod. Te magad őszinte, egyenes alak vagy, ezt várod el viszont. Semmi mást nem tehetsz, csak közöld: ha nem tudod, mi van, segíteni sem tudsz. Majd hagyd annyiban, a másik meglepődik majd, végül megnyílik feléd.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A gorombaságtól falra mászol. De felhúzod magad, és ugyanúgy visszavágsz. Na ez az, ami sehova nem vezet… Nyelj, számolj, dúdolj: aztán mikor már higgadtan tudsz reagálni, megtalálod a legszúrósabb mondatot.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A sarlatán szakik bosszantanak. Amikor nem ért valaki a dolgához, csak az arca nagy, és ezzel több kárt okoz. A világot nem hozhatod rendbe, de a környezetednek elhíresztelheted a rossz tapasztalataidat.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A hazugság minden formája dühít. A haragtól megbénulsz, próbál ezen felülkerekedni. Nyugodt állapotban simán leleplezed a kamu művészeit.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A bezártság, az egyhangúság kerget őrületbe. Mérlegeld, hogy mik azok a helyzetek, amikor és aki miatt el kell viselned. A többit egyszerűen kerüld el, a szabad élet a te világod.

Bak (december 22. – január 19.)

Az önállótlan, rád tapadó emberek bosszantanak. Nem érted, hogy lehet így élni? Egyet tehetsz: adj egyetlen tanácsot nekik, majd lépj le, és ne engedd őket a közeledbe.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Attól vagy kiborulva, ha semmibe vesznek. Összedől a világod, pedig pontosan tudod, mennyit érsz. Lépj túl rajtuk, és szárnyalj tovább. A felhők fölött mindig süt a nap: az ócsárlók sem fognak érdekelne, sőt, végül irigyek lesznek rád!

Halak (február 19. – március 20.)

Nagyon zavar, amikor nem értesz szót az emberekkel. Valóban másként nézed a világot, és létezik egy alternatív valóság számodra. Derítsd ki, ki az, aki valóban nem ért, és ki az, akit nem is érdekel. Az előbbiekkel meg kell tanulnod megtalálni a közös nyelvet.

(via Gostica)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top