nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek ne kezdjenek kapcsolatba idén

5 csillagjegy, akinek jobb úgy, ha idén szingli marad

Mit hoz az idei nyár és az idei év a szerelmi életedben? Vajon küldenek a csillagok valakit, aki változást hoz, vagy azt súgják: jobb, ha egyedül maradsz.

Ne akarj mindenáron rátalálni a szerelemre. Minél görcsösebben próbálod, annál nehezebb lesz. Találd meg először a kulcsot önmagadhoz, aztán jöhet is a szerelem. Ha ennek az öt csillagjegynek egyike a tiéd, élvezd a idei évet szingliként. Töltődj fel, majd nyiss a világ felé!

nő ugrik napraforgók közt

Fotó: Unsplash

1. Ikrek – tisztázd az érzéseidet

Egy darabig inkább maradj távol a romantikus kapcsolatoktól. Káosz uralkodik a szívedben, rengeteg történést és érzést kell a helyére tenned. Nem ez a legjobb alkalom, hogy beleugorj egy új kapcsolatba. Még akkor sem, ha egy exed próbálkozik visszatérni, akinek hajlandó lennél adni még egy esélyt. Hagyd letisztulni az érzéseidet, és dönts, amikor már pontosan tudod, mit szeretnél.

2. Mérleg – dolgozz magadon

Bőven van mit feldolgoznod, annyi sérelmet hordozol magadban. Ha ezt a súlyt nem teszed le, a párkapcsolati próbálkozások egyre csúnyább véget érnek. Az elején még energiát ad és jó móka, de amíg nem nézel szembe a belső világoddal, mindig lesz rejtegetni valód és számos gyenge pontod. Foglalkozz magaddal, egy magabiztosabb személyiség és egy biztos szerelem reményében.

3. Rák – hagyj időt a gyászra

Sokkal sebezhetőbb vagy, mint amilyennek mutatod magad. Ez az év szóljon a gyógyulásról. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. Akik arra buzdítanak, hogy ideje tovább lépni, nem értenek meg igazán. Semmi szégyellnivaló nincs a gyászban, adj magadnak annyi időt, amennyi szükséges. Képes vagy magadtól feldolgozni a sérelmeket, ez egy fantasztikus adottság. Találd meg önmagadban a csodát!

4. Szűz – csak magadnak felelj meg

Eleged van a kompromisszumokból. Mindig meg akartál felelni másoknak. A legjobb akartál lenni, hogy megtaláld a másik feled. A saját igényeid, elképzeléseid az utolsó helyre kerültek, de teljesen belefáradtál. Nem csoda, esélyed sem volt feltöltődni. Most inkább összpontosíts magadra, kényeztesd testedet-lelkedet. Csak azt tedd, amit szeretnél. Légy ragyogó és élvezd az életet egy kicsit egyedül.

5. Skorpió – várd ki az igazit

Érkezik valaki idén, aki nagy hatással lesz rád. Nagy lesz a kísértés, de valahol a szíved mélyén érzed majd, hogy nem ő az igazi. Lépj hátra egyet, nézz magadba. Döntened kell, hogy belevágsz valamibe, amiben nem vagy biztos, esetleg kockáztatsz és elveszíted a lelki társadat? Bízz az ösztöneidben. Maradj egyedül, mert akinek jönnie kell, megtalál – és nem lesznek kétségeid.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top