nlc.hu
Horoszkóp

Ettől érzik magukat szörnyen a csillagjegyek

Ez lesz 4 csillagjegy legrosszabb napja

Minden csillagjegynek megvannak a maga kis, vagy éppen óriási félelmei. Mi teheti szörnyűvé a legrosszabb napjukat? Most megtudhatod.

Te mitől rettegsz? Szeretteid elvesztése aggaszt, vagy az anyagi biztonság? A csillagjegyed alapján biztosan jól körülhatárolható, hogy mi az a néhány dolog, ami életed legrosszabb napjává varázsolhatja a hét bármely napját.

ijedt ember

Fotó: Unsplash

Kos: csalódni fogsz

A legfontosabbak a céljaid. Hideg fejjel kiszámítasz mindent, és szenvedéllyel elindulsz a kitűzött célok felé. De ha valami nem a terveid szerint alakul, megtorpansz. A legrosszabb napod az, amikor nem sikerül valami, és csalódnod kell. Darabokra hullasz, és csak azután szeded össze magad, ha lecsillapodtál és újratervezel.

Bika: kicsúszik a talaj

A biztonság számodra a harmónia alapja. Mumusos a szorongás, a bizonytalanság érzete. Amikor valaki becsap, vagy kétségek közé kerülsz, kicsúszik a lábad alól a talaj. Ekkor elkezded túlbonyolítani a dolgokat, ami nem vezet megoldásra. Le kell higgadnod, és talán valaki ölelő karjaira is szükség lehet.

Ikrek: nagy a nyomás

Mindig magabiztos vagy, és könnyed. Vagyis mindig annak látnak mások, pedig belül olykor elveszettnek érzed magad. A rossz napjaidon nem bírod a nyomást, elveszik az optimizmusod. Depresszió, pánik kerülget, és egy célod van: túlélni és kikeveredni, amit mindig meg is teszel.

Rák: magányos leszel

A legrosszabb napod a magányról szól. Hiába vesznek körül az emberek, még a szeretteid sem tudnak kapcsolódni hozzád. Ebben az állapotban mindent sötétnek látsz, minden feldühít, eltaszítod a segítő szándékúakat is. Legyél erős, keresd a jó dolgokat, és mássz ki a gödörből, képes vagy rá.

(via zodiacfire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top