nlc.hu
Horoszkóp

Ettől a csillagjegy párostól ne várj sokat

Szerencsétlen párkapcsolatok a csillagjegyek közt

Ezeket a csillagjegyeket nem rendelte egymásnak a sors. Persze kivételek lehetnek, mivel az ő párosuk rengeteg nehézségről szól, amin erőnek erejével felülkerekedhetnek.

Minden párkapcsolat más és más, de vannak olyan személyiségtípusok és csillagjegyek, akik sokkal könnyebben csiszolódnak össze másoknál. Akik nem találják egyből ezt a harmóniát, azoknak sem lehetetlen, hogy egyszer megleljék. Ezeknek a csillagjegy párosoknak sokat kell küzdeni, de ha nem adják föl, még lehet idilli a kapcsolatuk.

szomorú nő

Fotó: Unsplash

Nehezen alkalmazkodnak: Kos és Skorpió

Egy nagyon izzó, nagyon szenvedélyes kapcsolatba csöppentek egymással. Változatos, izgató szexuális élet, amiben ki is merül a közös nevező. Heves vérmérsékletűek vagytok mindketten, vezéregyéniségek, akiknek nehezére esik az alkalmazkodás. Skorpióként nem bírod kezelni a párod hirtelen természetét – Kosként pedig a másik titkolózását és kíváncsiságát. 

Túl sok ellentét: Oroszlán és Bak

Két magabiztos, független és nagyon erős jegy áll össze a párosotokban. De nagyon hamar kiderül, hogy mennyi mindenben különböztök, amit nem tudtok összeegyeztetni. Míg Oroszlánként képes vagy szenvedéllyel menni az álmaid után, Bak jegyű párod csakis a racionális lépéseket érzi magáénak. A szex nagyon jó együtt, de minden másban nehezen jön össze a harmónia.

Viharos következetlenség: Ikrek és Rák

Két bizonytalan, következetlen és érzelem vezérelte egyéniség kapcsolata a tiétek. Hiába tesz boldoggá Rák párod gondoskodása, és hiába van egy olyan izgalmas partner melletted mint az Ikrek, nem tudtok hosszú távra tervezni, hiányzik a biztonság és a szilárd bizalom a kapcsolatotokból. Derítsétek ki, mire vágytok, úgy az igazi párra is rátaláltok majd.

Kompromisszumok nélkül: Bika és Oroszlán

Csodálatos kapcsolatként indul a tiétek. Az ágyban minden tökéletes, imádjátok a luxust, a kényelmet, az érzéki élvezeteket. Viszont iszonyatosan önfejűek vagytok mindketten. Hiába adott minden egy fantasztikus párkapcsolathoz, a legapróbb egyezséget sem tudjátok megkötni. Bikaként egyre nagyobb nyugalomra vágysz, Oroszlánként ketrecben érzed magad nyüzsgő élet nélkül. Hamar pokollá teszitek egymás életét.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top