nlc.hu
Horoszkóp

Soha nem tennéd meg ezt a horoszkóp alapján

Az egyetlen dolog, amit soha nem tennél meg a csillagjegyed szerint

Észrevetted már, hogy mi az az egy dolog, amitől egész életedben távol tartottad magad? Csillagjegyed segít és megsúgja.

Erőre és erkölcsösségre vall, ha tartod magad az elveidhez. Azért néha nem árt kívülről tekinteni az életedre: ha olyan szokáshoz, vagy vonásodhoz ragaszkodsz, ami megbánthat másokat – nem árt felülvizsgálni, majd változtatni.

nő segítségért nyúl

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Született vezető vagy, céljaidat eléred bármi áron. Ha valamit meg szeretnél tenni, azt megteszed: soha nem kérsz engedélyt.

Bika (április 20. – május 20.)

Higgadt vagy, és erőd a gondolkodásban rejlik igazán. Soha nem cselekszel megfontolás nélkül, és kerülöd is ezt a személyiségtípust.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Mindent a lehető legkönnyedebben veszel, pezseg körülötted az élet. Soha nem barátkozol olyanokkal, akik túl komolyan veszik a dolgokat – nem is veszed őket komolyan!

Rák (június 22. – július 22.)

A leghűségesebb ember vagy, legyen szó elvekről, kötelességről, vagy szerelemről. Soha nem csalod meg a párodat, és barátaidhoz is végsőkig hű maradsz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Elszántságod néha elvakulttá tesz. Nem számít az eszköz, csak a cél: soha nem nézed, hogyan éred el, amit nagyon akarsz. Később megbánod, ha megbántasz másokat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A te elveid mindennél fontosabbak. Büszke vagy magadra, és amit elértél saját erődből. De soha nem felejted el, honnan jöttél, és nem tagadod a múltadat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Életcélod a harmónia, legyen szó önmagadról, szeretteidről, vagy munkakörnyezetről. Soha nem maradsz olyan ember társaságában, aki sugárzik a negatív energiától, ez az egyik titkod.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Inkább fájdalmasan őszinte vagy, minthogy bármiért is szabadkoznod kelljen utólag. Soha nem kérsz bocsánatot, pedig néha a nyíltságod is sértő lehet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Soha nem bírod megjátszani magad, ha unalmas a téma, vagy untatnak a körülötted lévő emberek. Mondod a magadét, vagy egyszerűen lelépsz: ezért sokan udvariatlannak tartanak.

Bak (december 22. – január 19.)

Soha nem adod fel, ha kiterveltél valamit. Újra kezded, nekimész, máshonnan próbálkozol. Ez egy rendkívüli tulajdonság, de néha be kell látnod, ha nem megy. Az egészséged, vagy a szeretteid kárára mehet.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nem vagy magamutogató, vagy különösebben feltűnősködő alak. Mégis te akarsz lenni a legjobb, és soha nem éred be a második hellyel. Készülj B tervvel, ha egyik számításod nem jön be, másban is legjobb lehetsz!

Halak (február 19. – március 20.)

Mindig, mindennek jól kell mennie, és ha nem, akkor arról te gondoskodsz. Soha nem lennél képes másokat cserben hagyni, de a saját hibáidból is mindig okulsz.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top