Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindig eléri, amit akar

A rámenősség nem feltétlenül negatív tulajdonság: azt is jelenti, hogy az illető pontosan tudja, mit akar, és nem adja fel célját az első akadálynál. A következő 4 csillagjegy szülöttei mindig elérik, amit akarnak. Érdemes tőlük tanulni.

1. Skorpió

céltudatos rámenős csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió rendkívül manipulatív tud lenni, ha valamit nagyon szeretne. Nem zavarja, ha másoknak emiatt megvan róla a véleményük, amíg az eredmények őt igazolják. Mivel annyira csak a célra koncentrál, nem mindig mérlegeli tettei következményeit.

2. Oroszlán

céltudatos rámenős csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlánra még haragudni sem lehet, hiszen ő úgy rámenős, hogy közben abszolút elbűvölő. Megnyerő személyiségével, kiváló vezetői adottságaival mindent elér, amit csak akar, főként ha remek tulajdonságait a cél szolgálatába állítja. Roppant kreatív tud lenni, olyannyira, hogy már-már a manipuláció határait súrolja.

céltudatos rámenős csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig elérik, amit akarnak (iStock)

3. Bika

céltudatos rámenős csillagjegyek bika horoszkópA Bika olyan értelemben rámenős, hogy nem nagyon tud elengedni dolgokat. Ha azt látja, hogy valaki hibát fog elkövetni, addig piszkálja újra és újra a rá oly jellemző konok csökönyösséggel, amíg a másik végül enged neki. Kitartásával, makacsságával bármit elérhet.

4. Bak

céltudatos rámenős csillagjegyek bak horoszkópA Bak egyszerre pesszimista és rámenős, ami nem mindig nyerő kombináció. Ha úgy gondolja, új barátod megcsal téged, összetöri a szívedet, ezt minden adandó alkalommal az orrod alá is dörgöli. Kitartása okán ő sem adja fel a céljait. Nem idegen neki a kemény munka, így képes véghez vinni, amit eltervezett.

(YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top