nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy nem képes titkot tartani

Soha ne bízd a titkodat ezekre a csillagjegyekre!

A legjobb barátodnak bármilyen titkodat elmeséled. De biztos vagy benne, hogy nem fecsegi ki?

Még a legrégebbi és legmélyebb barátságban is előfordul, hogy nincsenek biztos helyen a titkaid. Vannak olyan csillagjegyek, akik egyszerűen kényszert éreznek, hogy kibeszéljék magukból, amit te bizalmasan elmondtál nekik.

pletykáló nők

Fotó: Unsplash

Mérleg: elképesztően hebrencs

Kedves és jóhiszemű barátod a legjobbat szeretné neked. Emellett a többi barátjának is… Amikor belendül a társalgásba, sokkal jobban leköti az információcsere, minthogy végiggondolja: mit mondhat el és mit nem? Mindenre kíváncsi, ami a másikkal történik, cserébe önmagáról és a többi ismerősről is szívesen fecseg – hogy éppen titkokat, arra nem is emlékszik.

Vízöntő: a sztori a lényeg

Imád pletykálni, sztorizni, és még jobban szereti, ha izgalmas és vicces történetekkel szórakoztathatja az ismerőseit. Sajnos van nála egy ilyen furcsa szűrő: a „bizalmas információ” nem feltétlenül tartozik a „mókás sztori” kategóriába. El is felejti, hogy kitől hallotta, és nem is érzékeli, hogy éppen kibeszél. Megesik, hogy neked mondja el, amit tőled hallott előtte.

Kos: nem bírja magában tartani

Ő egy megbízható lelki-szemetes lenne… ha nem felejtene el gondolkodni, mielőtt dumál. Sokszor a történet, vagy egy vita hevében kotyogja ki mások titkait. Fejjel megy a falnak, minden helyzetben, sajnos így van ez a bizalmas infóval is. Neki inkább ne mondj el olyat, amit nem akarsz magadról visszahallani. 

Ikrek: nem számít a titok

A mesélés, fecsegés nagymestere. Habár remekül használja a saját céljai elérésére a kommunikációt, sőt, néha játszmázik is, egyszerűen nem érzi a titok lényegét. Ha neki is elmondtad, már hogyan lenne valami titok? Szó sincs arról, hogy bántani akar téged, csak nem bír csendben maradni. Ha nem képes változni, ne bízd rá a titkaidat.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top