nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy így élte az előző életét

Ezek a csillagjegyek előző életükből hozzák a jellemüket

Hogy ki voltál előző életedben, nem tudhatja az asztrológia. De nagyjából meg lehet határozni, hogy milyen életet éltél, milyen munkát végeztél, és abból mit hoztál át a jelenbe.

A lélekvándorlás avagy a reinkarnáció nagyon sok keleti filozófia szerint létező dolog. Az ember lelke életről-életre újra testet ölt, hogy elérhesse fejlődése csúcsát. De az újjászületések során tanulnod kell a hibáidból, és ehhez jó tudni, hogy honnan jöttél. Gondolkozz el, mit hasznosíthatsz az előző életedről olvasottakból.

tudós hetvenes években

A Szűz bizonyára tudós volt / Fotó: Unsplash

Kos: a bátor felfedező

Szereted a járatlan utakat, szeretsz újakat felfedezni az élet minden területén. Nem csupán egyedül vagy képes erre, de kiválóan irányítod a beosztottaidat, családodat is az élet útjain. A kihívás éltet, de jól gondold meg, mikor, mennyit és legfőképpen miért kockáztatsz. Előző életeidben is felfedező voltál, nem véletlen az egybeesés.

Rák: az alkotó író

Képes vagyok mások életét átérezni, rendkívül empatikus vagy. Minden érzelembe mélyen beleéled magad, kicsit bele is halsz mások fájdalmába – ebben jó lenne finomodnod. Remek fantáziád van, és ki tudod fejezni izgalmasan az elképzeléseidet. Író, költő lehettél előző életedben.

Szűz: a precíz megfigyelő

Megfigyelőképességed és precizitásod legendás. Néha el kéne engedned magad, mert ha a tökéletességre törekvésed kényszeressé válik, az károdra válik, akár az egészségedre mehet. Nem véletlen, hogy ilyen belső ösztönzések munkálkodnak benned, előző életedben tudós voltál, aki nagy kérdésekre kereste a választ.

Skorpió: a leleményes lókötő

Mai napig nagyon jól értesz ahhoz, hogy észrevétlenül irányíts másokat. Titokzatosságod nem félénkségre utal, másokat beszéltetsz, míg magadról nem  árulsz el sokat. Ezt a képességet kell jóra használnod ahhoz, hogy magasabbra fejlődj. Ugyanis az előző életeidben visszaéltél vele: szélhámos voltál, aki embereket manipulál. 

(via talko)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top