nlc.hu
Horoszkóp

Engedd, hogy a védőangyalod tanítson

6 jel, hogy az angyalod a fejlődés útján vezet

Mindenki meghatározott életcéllal érkezett a földre. Egyes szerencsések öntudatosan haladnak felé, másoknak pedig az univerzum segít. 

Az angyalok a mindennapjaidat is segítik, de ennél magasztosabb céljuk is van veled. Szinte láthatatlan jelekkel arra ösztönöznek, hogy mielőbb beteljesítsd az életcélodat. Lehet, hogy már a fejlődés útjára léptél, és csak végső lépésekhez van rájuk szükséged. De az is lehet, hogy éppen most indítanak útnak. Halld meg a szavukat.

arkangyal szobor

Fotó: Unsplash

1. Szomjazol a tudásra

Jobbá akarsz válni, és keresed, hogy pontosan hogyan lehetsz a világ javára. Meghatározott könyvek, olvasnivalók kerülnek az utadba, amiket falsz – amit az angyalod küld eléd.

2. Változó a hangulatod

A semmiből tör rád néha a levertség, a depresszió érzése. Majd ugyanilyen hirtelen tele leszel energiával, és felfokozottan teszed a dolgodat.

3. Erős igazság vágy gyötör

Mindig a jóra törekszel, egyre hevesebben állsz ki másokért. Fájóan éled meg az igazságtalanságot, mindenkin segíteni akarsz, azonnal!

4. Megérzéseid vannak

Megálmodsz, megérzel történéseket, válaszokat. Amik nem csak úgy jönnek, de be is bizonyosodik, hogy igazak. Ne ijedj meg, tanuld meg fejleszteni ezt a képességedet.

5. Érzékeny vagy

Megérzed az emberek szándékát, pontosan tudod, ha kényszeredetten közelednek, vagy nem őszinték hozzád. Olvasol az érzelmeikben is, a puszta látványuk, gesztusaik alapján.

6. Számokat látsz

Az angyali számok üzenetként villannak fel a úton-útfélen. Ha azonos számokkal találkozol gyakran, az sem a véletlen műve. Olvass utána, melyik mit jelent, és tanulj belőlük.

(via angelsteach)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top