nlc.hu
Horoszkóp

A tűz jegyek velük lesznek igazán hevesek az ágyban

Ők az ideális szexpartnerei 3 csillagjegynek

A túlfűtött és lobbanékony tűz jegyűek természetesen hevesek a szexben is. De nem minden partnerrel élik át azt, amit a hozzájuk passzolóval.

Nem csak a legszenvedélyesebb csillagjegyek kaphatók néha egy forró légyottra. De akár egyéjszakás kalandról, esetleg szex-haverságról van szó, nagyon fontos az összhang és a kémia a két ember között. Arról nem is beszélve, hogy esetleg valódi kapcsolat alakul ki a heves szex mellékhatásaként…

szexi pár

Fotó: Unsplash

Kos, a hódító

Nem szereted, ha leigáznak: te akarsz lenni a hódító, a mindent elsöprő hurrikán. Erőteljes mozdulatokkal közeledsz a másikhoz, és te sem bánod, ha megragadják a grabancodat, vagy a tarkódat.
Ehhez a szenvedélyhez igazán megfelelő társra az Ikrek, az Oroszlán, a Mérleg, vagy a Skorpió csillagjegyek közt találsz.

Oroszlán, az egoista

Bármennyire is imádod magadat, és azt is, ha téged kényeztetnek, melletted a másik is megkapja a magáét, ha élvezetekről van szó. Hosszas bevezetővel szereted a szexet, ha a hátadat kényezteti a partnered, már szinte attól a csúcsra jutsz.
A legélvezetesebb kalandokat a Bikával, a Mérleggel, a Bakkal vagy a Halakkal éled át.

Nyilas, a felfedező

Akár az életben, az ágyban is ugyanolyan kísérletező és kalandor vagy. Melletted nem unatkozik senki, hiszen új ötletekkel, helyszínekkel. Leped meg a párodat. Viszont te hamar elunod magad, ha a másik nincs benne a játékban, és tovább állsz.
Remek társra lelsz a szexi kalandjaid során az Oroszlán, a Kos, az Ikrek és a Vízöntő személyében.

(via truthinside)

Ez is érdekelhet csók Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top