5 csillagjegy kedvenc nyári ízei

nlc | 2021. Június 28.
A forróságban talán könnyebb ételekre vágysz. De este, jó társaságban, vagy a grill mellett könnyen megjön az étvágy a strandolás után.

A mediterrán vidéken nem véletlen, hogy késő este jön el a főétkezés időpontja. Lehűl a levegő, összejönnek a barátok, családtagok. Napközben csak könnyű salátákat, falatokat fogyasztanak, így este előkerül minden, mi szem s száj ingere. Ezek a csillagjegyek legszívesebben az alábbi ételekkel szállnak be a közösbe.

Fotó: Unsplash

Rák – nyári saláták

Vízparti vakációd nem is lehetne romantikusabb, ha a helyi termelők piacán vásárolsz a néniktől. Színes zöldségek, házi sajtok, este megoszthatod a történetüket is az asztaltársasággal, amikor tálalod a friss salátát.

Kos – hűsítő citromtorta

Nem szeretsz hosszasan bíbelődni a konyhában, de nem vagy ellene a kihívásoknak sem: ez a süti neked való. Jó hidegen tálald az asztaltársaságnak az étkezés végén a citromtortát, és ne feledj mellé előző nap jégbe tenni olasz citromlikőrt.

Bika – hamburger a grillen

Klasszikus nyáresti pillanat, ahogy elkápráztatod a barátaidat a saját magad sütötte bucival, és mellé felteszed a grillre a hamburger pogácsákat. Beszélgetés, sör, a szeretteid az otthonodban és tücsökzene: minden, amire vágysz.

Fotó: Unsplash

Mérleg – avokádókrémek

Szereted, ha társaságban, beszélgetve lehet falatozni. Az avokádó selymes ízéért odavagy, így tökéletes választás az avokádókrém, ami rengeteg variációban készíthető. Vegyél vagy süss mellé tortilla chipset, és falatok közt jut idő csevegésre is.

Skorpió – koktélrák falatok

Titokzatos személyed nem elégszik meg az egyszerű ízekkel sem. Egzotikus, csípős, fűszeres, ez mind neked való. A koktélrák sokféleképpen elkészíthető, nyáron rizssalátaként próbáld ki. Sikere lesz, mint neked: egy falat után az egészet akarják majd.

(via tasteofhome)

Exit mobile version