nlc.hu
Horoszkóp

Lopj egy kis időt magadnak a csillagjegyed szerint

Ezzel az aprósággal kényeztesd magad idén nyáron a horoszkóp szerint

Most van itt a nyár, hogy kihasználd a jó idő, a természet, vagy éppen a ragyogó napfény adta lehetőségeket. Mindig erősítsd meg magad felé: szuper vagy és szeretni való!

Nem feltétlenül pénzkérdés, hogy kényezteted-e magad eleget. Az önmagadra szánt idő lehet egy kiadós séta a naplementében, egy vízparton végzett meditáció, de akár a lakásod sarkában létrehozott növénysarokban való olvasgatás is. Szánj időt magadra, és ha teheted, néha némi pénzt is. Néha egy jó masszázs, egy új ruha nem luxus. Arról szól, hogy szereted önmagad.

piknik a hegyen

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Vegyél ki egy nap szabadságot, ami csak a tiéd! Kávézz, fagyizz, hűsölj egy parkban a szökőkút tövében.

Bika (április 20. – május 20.)

Vásárolj meg egy olyan különleges ételt, amire régóta vágysz. Add meg a módját, fogyaszd lassan, élvezettel!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Szánd el magad: és legalább próbálj fel egy olyan ruhát, amit eddig nem mertél, de magabiztosabbnak érzed benne magad. Ha bejön, ne habozz: vedd meg.

Rák (június 22. – július 22.)

Vedd magad körül növényekkel, mindig felderítenek. Ültess virágokat, örökzöldeket, alakíts ki zöld sarkot a lakásban, vagy az erkélyeden.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Túl sok „kedves ismerősöd” van, lásd be, egy részük csak szívja az energiádat! Töröld a mérgező kapcsolatokat az összes közösségi rendszeren, meg fogsz könnyebbülni. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Egy otthoni spa-nappal jutalmazd magad. Fürdő, arc- és testradírok, és koronázd meg egy házhoz hívott masszőrrel is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Tölts el egy hétvégét filmnézéssel, alvással, nassolással. Az egészséges életbe belefér egy-egy ilyen évente, itt az idő!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A napfény egészség, legyél kint többet. A kora reggeli órákban, vagy késő délután menj ki, és élvezd az aktuális kedvenc könyvedet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Menj el egy meditációs jógaórára, majd legyél a szabadban csöndesen, egyedül. Újult erővel vághatsz a nyár hátralévő részébe.

Bak (december 22. – január 19.)

Mindig csak a munkára koncentrálsz… lepd meg magad, és a szeretett kollégáidat. Hívd el őket egy felszabadult vacsorára, más lesz a munkatempótok is.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Kérj pozitív megerősítést a barátaidtól. Meg fogsz lepődni, mennyi jót mondanak rólad! Ha leírják egy füzetbe, vedd elő néha, és olvasd fel magadnak a tükörbe. 

Halak (február 19. – március 20.)

Ülj ki egy vízparti teraszra, és rendeld meg a kedvenc koktélodat. Ne engedd, hogy bármi is kizökkentsen: ez a pár óra csakis a tiéd!

(via thoughtcatalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top