nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy kegyetlen tud lenni

Kegyetlenek, vagy példásak ezek a csillagjegyek?

A legérzelmesebb csillagjegyről is kiderülhet, hogy van egy egészen elképesztő oldala.

Soha nem tudhatod, mi rejtőzik a felszín alatt. Lehet valaki kedves, csendes, vagy akár határozatlan is. Miközben belül pontosan tudja mit akar, és hogyan tegyen a céljaiért. Nem azért mutatkoznak másként, mert meg akarják vezetni a világot. Néha ők maguk sincsenek tisztában vele, milyen kemények valójában.

boxoló nő

Fotó: Unsplash

Kos – önfejűsége legendás

Természetesen ő az, aki. Nem mutatja másnak magát, és nem rejti véka alá sem a céljait, sem a terveit és a véleményét sem. Kőkeményen utasít, kritizál. Eközben következetes, és sokat lehet tanulni tőle. Keménykezű vezető, de bírni kell vele az iramot. Ha megérted és elfogadod a stílusát, vele egy nagyon jó csapat része leszel.

Rák – meglepő erő a páncél mögött

Az érzelmes, kedves, gondoskodó Rák sokaknak okozhat meglepetést. Összefüggéstelennek tűnő hangulatváltásai, vagy az utolsó pillanatban történő változtatások a terveiben, egy kigondolt elgondolás részét képezik. Nem egy őrült nagy manipulátor, de jók a megérzései, és sokszor úgy alakítja a dolgokat, hogy az előnyére váljon. Szereti magát inspiráló, támogató emberekkel körülvenni, akikkel együtt dolgozik a sikerért.

Skorpió – önmagával és másokkal is kemény

Nála a kemény, határozott külső a megtévesztő. Mindez egy nagyon érzékeny lelket takar. Amiben ő páratlan, az a fegyelmezettsége. Kiválóan irányítja a érzelmeit, és ezzel együtt vasakarata van. Amint elvár másoktól, az sem kevés, de ennek kétszeresét várja el saját magától. Hihetetlenül meggyőző tud lenni, de néha feltörnek az indulatok: hatalmas dráma után még keményebben veti bele magát a teendőkbe.

(via talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top