nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban a Szűz

A Szüzek éltető eleme a rutin, mindent túlaggódnak, a kritikát pedig nem képesek finoman megfogalmazni. Többek között ezekkel rombolják a párkapcsolataikat.

A Szűz jegy szülöttei elkötelezettek, megbízhatóak és segítőkészek, ami mind-mind nagy erény egy párkapcsolatban is. Azonban nekik is vannak olyan tulajdonságaik, melyekkel a partnerük idegeire mennek…

Túl kritikusak

A Szüzekre jellemző, hogy nagyon kritikusak mindennel és mindenkivel szemben és a kritikát nem is épp kíméletesen fogalmazzák meg. Ráadásul mivel nagyon figyelnek a részletekre, a legkisebb tökéletlenségeket is észreveszik és ennek hangot is adnak. Bár gyakran mindezt valóban jobbító szándékkal teszik, a másik fél számára, különösen, ha az illető érzékenyebb lelkületű, ez bizony nagyon bántó lehet.

Mindent túlgondolnak

Lételemük az állandó elemzés és a zodiákus összes jegye közül talán rájuk jellemző leginkább, hogy túlgondolják, illetve túlaggódják a dolgokat. A párkapcsolataikban ez bizalmatlanságot kelthet, illetve komoly konfliktusokat okozhat, éppen ezért meg kell tanulniuk kikeveredni a gyanakvó, romboló gondolatspirálokból.

Pár

Fotó: Getty Images

Beleragadnak a rutinba

A jegy szülöttei számára a rutin jelenti az igazi komfortzónát. Azonban megszokottság és a kiszámíthatóság a párkapcsolatokat hosszabb távon óhatatlanul ellaposítja, ami aztán vagy unalmas és boldogtalan együttléthez és/vagy szakításhoz vezet.

Képtelenek segítséget kérni

A segítségre minden embernek szüksége van olykor, egy egészséges párkapcsolatban pedig teljesen természetes, hogy a felek támogatják egymást. Optimális esetben ezek a gesztusok egyensúlyban állnak, azonban ha a pár egyik tagja Szűz jegyű, az ilyesfajta egyensúly ritkán teremtődik megy. A Szüzek ugyanis, miközben saját maguk kimondottan segítőkészek, kérni vagy akár csak elfogadni a segítséget annál inkább képtelenek.

Első a munka

A Szüzek nagyon komolyan veszik a kötelességeiket, ennek következtében pedig a munkát gyakran helyezik minden más elé az életben. Ez pedig érthető módon feszültségeket, eltávolodást okozhat a párkapcsolataikban. Épp ezért tudatosan törekedniük kell arra, hogy megtalálják a munka és a magánélet egészséges arányait.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top