nlc.hu
Horoszkóp

A legjobb tanácsot adó csillagjegyek

4 csillagjegy, akiktől a legjobb tanácsokat kaphatod – őket bátran megkérdezheted!

Ha nem tudod, hogyan tovább, ha nincs ötleted, kérdezd meg ezeket a csillagjegyeket, segíteni fognak!

Akár a magánéletben, akár a munkában akadtál el, ha van lehetőséged, a következő csillagjegyek egyikét kérdezd meg! Nem a levegőbe beszélnek, hasznos tanácsokat fognak adni!

Szűz

Ha tanácstalan vagy, kérdezd meg a Szüzet! Egyenes és nyílt választ fog adni a kérdésedre, még akkor is, ha esetleg nem szeretnéd hallani. Tény, a stílusán van mit csiszolni, de hű barát, és abban biztos lehetsz, hogy ha őt kérdezed meg, a realitáshoz igazodó választ kapsz, ami segít tisztán látni. Egy Szűz nemcsak azt mondja meg, mit lenne érdemes tenned, hanem abban is segít, hogyan kivitelezd.

Legjobb tanácsot adó csillagjegyek

Nem mindegy, kitől kérsz tanácsot
(Fotó: Getty Images)

Bak

A megfontolt Bak számára fontos a célok elérése, és soha nem azt nézi, mi miért nem sikerülhet, helyette a végeredményre koncentrál. A problémamegoldás bajnoka több szempontból is megvizsgálja a lehetőségeket, és több alternatívát is kínál a problémádra. A Bakok nemcsak munkahelyi, hanem az érzelmi kérdésekben is képesek tiszta fejjel gondolkodni, így szívügyekben is érdemes hozzájuk fordulni.

Bika

A maximalista Bika ad tanácsot, mindig azt tartja szem előtt – és ezt is erősíti benned –,  hogy soha ne elégedj meg kevesebbel, mint amit megérdemelsz. Vagyis, biztos, hogy a Bika nem a minimumra törekszik, és olyan tanácsot fog adni, amivel a lehető legtöbbet hozhatod ki a helyzetből. A Bika mindig melletted fog állni, emlékeztetni fog az értékeidre, és arra, hogy ne érd be kevéssel, csak a számodra legmegfelelőbb megoldással.

Ikrek

A sokszor kaotikusnak tűnő, szószátyár Ikrek is jó tanácsadók, de tény, nem ők a leggyorsabb döntéshozók. Ennek az oka egyszerű: minden szemszögből, alaposan megvizsgálják a problémát, kielemzik a részleteket, és csak azután nyilatkoznak. Benned is azt erősítik, hogy előbb gondold végig hideg fejjel a helyzetedet, és csak az után dönts. Tapasztalatuk és intelligenciájuk révén használható tanácsokra számíthatsz tőlük.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top