Heti horoszkóp 2021. augusztus 2–8. – Jön kihívás, de támogatás is akad

Székelyhidi Ágnes | 2021. Augusztus 02.
Augusztus elején az égi folyamatok szerint pont annyi kihívással nézel szembe a heti horoszkóp szerint, mint amennyi támogatást kapsz. Akár nyaralsz, akár dolgozol, bízzál önmagadban, a képességeidben és a sors jóakaratában!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Bízz magadban! (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Augusztus első hetében egyetlen tanácsot kell megfogadnod: ha nem értesz valamit, akkor kérdezz! Többször lesz zavaros a kép. Ilyenkor te és a másik fél is azt hiszi, hogy tudja, mi a helyzet. Ám pár mondattal később káosz alakul ki. Amint észleled, hogy nem érted a másikat, kérdezz! Ha csendben maradsz, mert kínosnak érzed, akkor magaddal tolsz ki. Kedden és szerdán jóindulatú fényszögek segítenek neked. A hétvégédet bearanyozza a vasárnapi Oroszlán újhold. Ismét ragyogó formába kerülsz.

BIKA – heti horoszkóp

Hétfőn, szerdán és szombaton megint lesznek olyan emberek és helyzetek, akik/amik próbára teszik a türelmedet. Valószínűleg ezek az emberek föléd akarnak kerülni, és éreztetni akarják veled, hogy te kisebb, kevesebb vagy náluk. Okosan tennéd, ha nem most szállnál be a ringbe. Nehéz fényszögek szerint nehéz dolgod lenne. Egyelőre várj! Később sokkal kedvezőbb konstellációk sokkal több sikert ígérnek. Hétvégén ingatlanügyek fognak foglalkoztatni: vásárlás, felújítás, fészekrakás, költözés stb.

IKREK – heti horoszkóp

Kitűnő fényszögek lesznek az égen kedden és szerdán. Lehetőleg minél több, minél fajsúlyosabb ügyet időzíts ide! Olyasmi is sikerülni fog, aminek hiába futottál neki korábban. Azonban az egész hétre rányomja a bélyegét egy Nap-Szaturnusz szembenállás, ami az idő tiszteletéről szól. Ha nem vagy pontos, ha halogatsz dolgokat, akkor olyan hátrányba kerülsz, ami majdnem behozhatatlan. Ezek után égi ajándék a vasárnapi újhold, ami új lehetőségeket kínál fel. Neked kell kiválasztanod, hogy melyikkel élsz.

RÁK – heti horoszkóp

Unod már a hőséget? Augusztus elején ne sóvárogj a hó után! Inkább hűsítsd magad jeges teával, jól behűtött gyümölcsökkel és salátákkal! Kerüld a magas cukor- és alkoholtartalmú ételeket, italokat! Ezen a héten a bolygók is forró helyzeteket teremtenek. Szemléld kívülállóként, hogy az emberek milyen indulatosak lesznek másodpercek alatt! Ha ez sikerül, neked nem forr fel az agyvized. Vigyázz magadra és a számodra fontos emberekre! Nehogy ostoba sértődés közétek álljon! Megelőzni könnyebb lenne…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Tökéletes íve van ennek a hetednek. Kezdődik hétfőn egy ronda Nap-Szaturnusz szembenállással, ami antagonisztikus ellentétből eredő vitát szimbolizál. Úgy tűnik, hogy jelenleg a másik fél erősebb nálad. Szóval nem érdemes belemenned a csatába, mert elhúzódó állóháború alakul ki. Hidd el, nem éri meg! A hét során lesz időd elemezni a szituációt, és vasárnapra kipattanhat a fejedből egy új stratégia. Ugyanis a vasárnapi újhold reflektorként megvilágítja az utat a sikerhez. Bármiről legyen szó…

SZŰZ – heti horoszkóp

Meglehetősen eseménydús hét elé nézel. A bolygók szerint a legzűrösebb ügyekből kimaradsz. Persze csak abban az esetben, ha ki akarsz maradni. Annyira nem unatkozhatsz, hogy olyasmibe folyj bele, amibe nem lenne muszáj. Vedd észre, hogy van bőven feladatod. Felesleges másokét is magadra venni. Augusztus első hétvégéje a te szempontodból kifejezetten kellemesnek ígérkezik. Az újhold segít, hogy új helyeket, programokat, sportokat fedezz fel! Csupán nyitottnak kell lenned. A többi jön magától.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Hét elején úgy küzdesz az idővel, mint malac a jégen: folyton elcsúszol és/vagy kicsúszik a kezedből az irányítás. Egy Nap-Szaturnusz szembenállás szerint nem sok esélyed van most. Inkább tedd a dolgod, és később visszanyered az áhított egyensúlyt. Még tombol a nyár és a kánikula. Csinálj olyan programokat, amik hűsítenek! Ha nem tudsz csobbanni, akkor zuhanyozz gyakran, és igyál jeges almafröccsöt! De lehetőleg alkoholmenteset! A vasárnapi újhold új szövetségest hozhat. Ő szívesen segít neked.

Összekapaszkodva (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A hétfői Nap-Szaturnusz szembenállás csapdát jelez: ne most dönts nagy horderejű ügyekben! A bölcsesség azt javasolja, hogy várj, és gyűjts még információkat! Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura később igazolni fogja, hogy jól döntöttél. Mert az, ami most indulatokat gerjeszt, idővel okafogyottá válik. A hétvége előtt már könnyebb lesz a lelked egy pénteki Hold-Neptunusz fényszög szerint. Így vidáman várod augusztus első hétvégéjét. A vasárnapi újhold új perspektívákat nyit előtted, ha nyitott vagy…

NYILAS – heti horoszkóp

Szabályos kerete lesz ennek a hetednek: hétfőn egy Oroszlán Nap – Vízöntő Szaturnusz szembenállás, vasárnap az Oroszlán újhold jelez fontos döntéshelyzetet. A hétfői feszültség nem alkalmas megbeszélésre, egyeztetésre, tanulásra, utazásra. Ha teheted, ezeket napold el! Ezzel szemben a vasárnapi újhold fantasztikus inspirációt jelent. Minden újhold újításra ösztönöz. De ez a mostani különösen. Olyan távlatok nyílnak meg előtted, amikben nem bíztál. Most megtapasztalhatod a sors jóindulatát…

BAK – heti horoszkóp

Bajban vagy, ha anyagi kérdésekben kell döntened. A hétfői Nap-Szaturnusz szembenállás kétségeket szimbolizál. Nem tudod, hogy spórolj-e, vagy élj a lehetőséggel, és vedd meg azt, amire régóta vágysz. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura azt tanácsolja, hogy várj! Ebben te jó vagy. A folytatásban egyre kevésbé frusztrál ez a téma. Majd közeledik a vasárnapi újhold, ami új megvilágításba helyezi mindazt, ami a hét elején gordiuszi csomónak, azaz megoldhatatlannak tűnt. Így happy enddel zárul a heted…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Hétfőn robban az időzített bomba, ami már jó ideje érik. Ha okosan vártál, és nem pazaroltad az erődet apró-cseprő vitákra, akkor a hétfői Nap-Szaturnusz szembenállás segít, hogy ne a csatát, hanem a háborút nyerd meg. Azonban mérlegelned kell, hogy megéri-e. Ugyanis véglegesen elveszíthetsz egy olyan embert, aki fontos volt számodra. Majd a hétvége meglepetést tartogat: a vasárnapi újhold új emberrel ajándékoz meg. Ha még nincs párod, akkor ez egy új szerelem lehet. Ha van párod, akkor megújul a kapcsolatotok.

HALAK – heti horoszkóp

Tulajdonképpen csütörtöktől leszel elemedben. Előtte vonszolod magad, és nehezedre esik lelkesedni, figyelni, megértőnek és együttérzőnek lenni. Próbáld meg titkolni ezt! Máskülönben faggatni fognak a többiek, hogy mi a bajod, mi történt stb. Csütörtöktől kicserélnek, és ismét az az empatikus és kedves ember leszel, aki valójában vagy. Pénteken egy Hold-Neptunusz fényszög kihozza belőled a művészt. Tudod, hogy miben vagy tehetséges? Ha nem, akkor hétvégén próbáld ki magad több területen is!

Exit mobile version