nlc.hu
Horoszkóp

Az Ikrek a saját érzései elől menekül

Így mutatod ki az érzelmeidet a horoszkóp szerint

Van, akinek minden érzést leolvasni az arcáról, de más tökéletes pókerarccal fogadja a legnagyobb csalódást is. Te tisztában vagy vele, hogyan viszonyulsz az érzelmeidhez?

Az érzelmeket meg kell tanulni helyén kezelni. Néha az őszinteség a célravezető, máskor éppen a túlzott őszinteség lehet fájdalmas. És az sem mindegy, magunkban mit kezdünk vele: az elfojtás még testileg is beteggé tehet.

bolondozó vidám nő

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Erőteljes, vezető személyiség vagy. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted, az nagyon felbőszít. De kívülről semmi nem látszik rajtad, viszont elég egy utolsó csepp a pohárba, és bekövetkezik a robbanás.

Bika (április 20. – május 20.)

Türelmes vagy, kitartó és makacs. Te is vágysz a biztonságra, de másoknak is ezt akarod nyújtani. Ezért nem engedheted meg a gyengeséget, inkább akkor sírsz, ha senki sem lát.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A szabadság jelenti számodra az életet, de sokszor a saját érzelmeid elől menekülsz. Baráti kapcsolat, szerelem, karrier: amint nem tudsz megküzdeni az érzéseiddel, inkább lelépsz.

Rák (június 22. – július 22.)

A legérzékenyebb vagy a csillagjegyek közt, mindig őszintén kimutatod az érzelmeidet. Viszont ha baj van, minden barátodnak szívesen kiöntöd a szívedet, ez számodra a terápia.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádod a társaságot, ahol a figyelem középpontja vagy. Éppen ezért tudják a barátaid, hogy nagy baj van: olyankor csak a legközelebbieket viseled el magad körül.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Csakis egyedül tudsz túllépni a gondjaidon. Nem kérsz támogatást, magadban végiggondolod, elemzed a problémákat, amíg fel nem dolgozod az érzéseket.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az elterelés és az önbecsapás módszerét tökéletesítetted. Nálad mindig, minden rendben van… egészen addig, míg vulkánként tör fel minden, amit elfojtottál.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Agresszív és kiszámíthatatlan vagy, amikor viharok dúlnak a lelkedben. Ilyenkor nem mész emberek közé, mert tudod: könnyen megbánthatsz másokat, minden ok nélkül.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Bármennyire pozitív személyiség vagy, nem mindig tudsz megbirkózni a nehézségekkel. Magadba zárkózol, és még a depresszió is esélyes nálad. 

Bak (december 22. – január 19.)

Nem szívesen osztod meg a fájdalmadat, aggályaidat, nem akarsz gyengének mutatkozni. Viszont mindig érdekel, mi miért történik, keresed magadban a magyarázatot.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Minden erőteljes érzelemmel nehezen nézel szembe, nem is érted magad igazán. Ilyenkor eltereled a figyelmedet, új hobbiba, projektbe kezdesz őrült hévvel. De a fájdalom megmarad, és egyre nehezebb lesz leküzdeni.

Halak (február 19. – március 20.)

Szélsőséges reakciókat váltanak ki belőled az erős érzések. Boldogságod mániákussá tesz, a világot akarod megváltani, aztán ha bánat ér, depresszióba esel, ahonnan nehezen keveredsz ki.

(via astrospeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top