nlc.hu
Horoszkóp

A Skorpió fájdalmasan őszinte

Csillagjegyek, akik folyton kritizálnak másokat

Az őszinteség erény. De amikor valaki csak a rosszat látja másokban, és ki is fejezi: azt nem az igazmondás szándéka vezérli.

Őszinteség, vagy kíméletlen vélemény? Negatív kritika, vagy segítő szándékú, építő gondolatok? Nehéz meghatározni a határt. Vannak konfliktuskerülők, aki nem szívesen mondják meg a tutit, vagy akár hazudnak is – de ezek a csillagjegyek nem rejtik véka alá a mondanivalójukat.

szobor arcába néző férfi

Mit mondtál rólam?! / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Amikor az érzelmei elvakítják, soha nem gondolja végig, amit mond. Nagyon könnyen mások fejéhez vág egy csomó negatív kritikát, amit később megbán – de ekkor már lehetetlen visszaszívni. Viszont ezért nem tud hazudni sem.

Bika (április 20. – május 20.)

Folyton magában gyűjti a sérelmeket. Amikor felbosszantja valaki, ezek törnek elő vulkánként, természetesen kritika formájában. A másik fél már rég túllépett azokon az ügyeken, nem is érti, miről van szó. Jó dolog a Bika türelme, de rossz vége lehet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tökéletességre törekszik, és valóban mindent nagyon jól csinál. De ettől még nem kéne másokat folyton leszólnia. Minden apró hibát észrevesz, mindent kritizál, amit nem maga csinál. Érdemes lecsillapítani, mert az építő kritikája aranyat ér.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nagyon érzelmes, így hajlamos elragadtatni magát, és mindent kimondani. Nyers és őszinte, így kíméletlennek hat, amikor valakiről véleményt alkot. Viszont saját magáról szinte alig beszél. Neki ez az őszinteség védelmi mechanizmus egyben, amivel sérülékeny lelkét takarja.

(via earttribe)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top