nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a leghazugabb csillagjegyek

Ezek a leghazugabb csillagjegyek

Az igazság csak nézőpont kérdése, állítja ezt az alábbi négy csillagjegy, akiknek mind-mind megvan a saját valóságuk.

Hazugság, kamu, füllentés, szépítés – mindenkinek megvan az a határ, ami belefér az életébe, és amit elvisel a lelkiismerete. Bármilyen jól hangzik a tökéletesen őszinte élet, a legtöbben nem mindig mondjuk a színtiszta igazat. Ők négyen pedig ennél sokkal többre is képesek. 

álarcot levevő férfi

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kettős jegyed bizony rányomja a bélyegét a személyiségedre. Minden történetnek legalább két oldala van, kedvedre alakítod hát az igazságot. De mi a jó és mi a rossz? Hol húzódik a határ? Te tulajdonképpen nem hazudsz, csak úgy tartod: a saját igazadat adod elő. Kiválóan forgatod a szavakat, végül az jön zavarba, aki meggyanúsított. Ettől még hajlamos vagy a kamura!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Érzékeny lelkedet próbálod védeni. Titokzatos vagy, magadba forduló jellemedet sokan így értékelik. Nem feltételezik rólad a füllentést, hiszen mindig rendkívül őszintének tűnsz. Pedig ha kényelmetlen helyzetbe kerülsz, egyből elkezdesz ferdíteni. Olyan remekül csinálod, hogy sokakat bajba sodor a mesét, de ez téged már nem érdekel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nem azért ködösítesz, mert valamit leplezni szeretnél. Hanem éppen azért, hogy észrevegyenek. Nagyotmondással könnyen a figyelem középpontjába kerülsz. Önimádatod veszélyes lehet, nagyon könnyen megbánthatod a szeretteidet. Ekkor már nem csak figyelemfelkeltésről szól a hazugságod, hanem a felelősséget próbálod hárítani, vagy másokat befeketíteni.

Halak (február 19. – március 20.)

Érzékeny vagy és manipulálható, ezért a dolgok sokszor nem úgy alakulnak, ahogy tervezted. Ilyenkor elfordulsz a való világtól, és a fejedben létezőbe menekülsz. Elhiszed, hogy az a valóság, és kedves naivsággal győzködsz másokat. Hajlamos vagy áldozatként beállítani magad akkor is, ha te hibáztál. Ha rajtakapnak, hogy nem mondasz igazat, még neked áll feljebb, és sértődötten elvonulsz.

(via Gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top