nlc.hu
Horoszkóp

Így tart 3 csillagjegy születésnapi partit

Az Oroszlán születésnapi buliján mindenki ott akar lenni

Az Oroszlán havában járunk, és ő aztán tudja, hogyan kell magát ünnepeltetni. De nem fogsz unatkozni a Szűz és a Mérleg buliján sem.

Amikor valaki születésnapi bulit rendez, szeretné, hogy minden a legnagyobb rendben menne. Ha mindenki jól érezné magát, és természetesen az ünnepelt is megkapná a megfelelő figyelmet. Így segíthetsz a barátaidnak.

bulizó csajok

Fotó: Unsplash

A társaság középpontja: az Oroszlán

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) már aznap reggel tudtára adja a világnak egy posztban: ma ő a szülinapos! Minden lehetőséget megragad, hogy felköszöntsék, majd egy hatalmas bulival koronázza meg. Figyelj oda, hogy a házigazda mindig a középpontban legyen, időnként egy pohárköszöntővel is félbe szakíthatod az őrült táncot: imádni fogja. Minél több kép készül, annál boldogabb, nyugodtan áraszd el az üzenőfalát: #alegjobbOroszlánbuli címszóval.

A gondoskodó házigazda: a Szűz

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) bulija olyan lesz, mint egy meleg, baráti ölelés. Már nagyon várod, mivel hetekkel ezelőtt pontosan megtervezi, meghívót küld, és emlékezteti is a barátait. Gondosan kiválasztott helyszín, megkomponált program – tökéletes, mint ő maga. Minden vendéghez lesz egy kedves szava, és számos tartalék terve is van, ha valamelyik részlet mégsem stimmel. Az teszi őt igazán boldoggá, ha elégedetten és vidáman távozik mindenki. Ha minden jól megy, semmit nem tudsz hozzátenni, csak élvezni a társaságát.

A higgadt és diplomatikus: Mérleg

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) nem csak egy ünnepként tekint a partira, hanem lehetőségként is. Meghívja a számára fontosakat, de azokat is, akikkel célja van. Összeismertetni, kibékíteni. Mindenkit bemutat mindenkinek, hiszen nem lehet tudni, milyen kapcsolatok köttetnek, éppen nála. Abban segíthetsz neki, hogy minden simán menjen. Az életben is békére, harmóniára törekszik. Azt szeretné, ha ez az esemény is a vidámság és a felszabadultság szigete lenne a hétköznapok tengerében.

(via spruce)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top