nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy ezt csinálta előző életében

Ezek a csillagjegyek tanulhatnak az előző életükből

Nagyon sokan hisznek a lélekvándorlásban, és abban is, hogy mai napig törlesztjük az előző életünkben elkövetett hibák karmikus adósságát.

A lélekvándorlás szerint újból és újból új testbe költözik a lelkünk. Bár nem emlékszünk az előző életeinkre, annak hatása nem múlik el nyomtalanul. A karma törvénye szerint minden elkövetett jó pozitív energiaként jelenik meg az adott életünkben, a bűneink, rossz cselekedeteink pedig negatív energiaként. Nem bűnhődés ez, hanem fejlődés. Ha tudod, mi lehettél előző életedben, az segít fejlődni és kiegyenlíteni a negatívumokat.

királynő díszes teremben

Fotó: Unsplash

Ikrek: imádott híresség

Kiválóan kommunikálsz, nem hoz zavarba a legnagyobb tömeg sem. Szívesen beszélsz mások előtt, könnyedén kötsz kapcsolatokat. Híresség voltál előző életedben, ennek rezgéseit kell most is felhasználnod. Keresd meg, mivel válhatsz ismertté, és milyen jót adhatsz át másoknak.

Oroszlány: kemény kezű vezető

Talán nem lep meg, de országfő, vagy egyenesen király voltál. Jellemed ezt bármikor lehetővé teszi, tisztában vagy vele, hogyan ragadd meg mások figyelmét, hogyan irányítsd őket. Bármilyen csoport élére kerülsz, igazságos, ösztönző vezetőként jót tehetsz.

Mérleg: igazságos bíró

Mindig az igazság oldalán állsz, és míg hétköznapi tetteidben gyakran nehezen döntesz, mások felett kiválóan és igazságosan ítélkezel. Képes vagy több oldalról látni a dolgokat, és vállalni a döntéseidért a felelősséget. Bíróként, jogászként harcolhatsz az igazság oldalán.

Nyilas: elkötelezett harcos

Szabadságvágyad, eltökéltséged kiváló harcossá tett. Mindig csak jó ügyért voltál képes kiállni, nem hagytad, hogy befolyásoljanak. De követtél el hibákat, és nem mindig használtál erkölcsös eszközöket. A jó tulajdonságaidat most mindezek kiegyenlítésére használhatod, küzdj jó ügyekért, bármit sikerre viszel.

(via thetalko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top