nlc.hu
Horoszkóp

Az Ikrek párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban az Ikrek

A gyors hangulatváltozások, a csekélynek tűnő, mégis bizalmatlanságot keltő hazugságok és túl sok bevállalt feladat is mérgezheti az Ikrek párkapcsolatait...

Az Ikrek csillagjegy, ahogy arra a jelképe is utal, két arcot visel. Számos szempontból kedves és szórakoztató partner, azonban van néhány tulajdonsága, melyek súlyos gondokat okozhatnak a párkapcsolataiban…

Elunják magukat

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, vagyis a zodiákus hírvivője. Ennek köszönhetően a jegy szülöttei rugalmasak, lendületesek és gyors felfogásúak, viszont az is tény, hogy hamar elunják magukat. Épp ezért előfordul, hogy nem képesek beletenni egy kapcsolatba azt a szeretetet és munkát, ami tartóssá tehetné azt, inkább idő előtt továbblépnek.

Szeszélyesek

Ember legyen a talpán aki képes követni, pláne pedig elviselni az Ikrek szeszélyeit! Akár óráról órára is változik a hangulatuk és elvárják, hogy ezt a partnerük ne csak tolerálja, de maximálisan alkalmazkodjon hozzá, erre azonban szerelem ide vagy oda, a másik fél nem feltétlenül lesz hajlandó. 

Kegyes hazugságok

Az Ikrek számára a kisebb füllentéseknek, kegyes hazugságoknak nincs különösebb jelentőségük. Egy kapcsolatban azonban ezek a látszólag csekély megtévesztések is komoly bizalmi problémákat okozhatnak.

Párkapcsolat

Az Ikrek hamar elunja magát (Fotó: Getty Images)

Pletykálkodás

A jegy szülötteinek folyamatos szellemi stimulációra van szükségük, ha pedig ezt nem kapják meg, mesterségesen igyekeznek gerjeszteni. Olykor csupán szórakozásból kezdenek például pletykálkodni vagy épp rendeznek jelenetet valami apróság miatt, mert azt hiszik, ezzel izgalmasabbá teszik a kapcsolatot. 

Túlvállalják magukat

Az Ikrekre jellemző kettősség gyakran abban is megnyilvánul, hogy kétszer annyi feladatot vállalnak be és kétszer annyi irányba kötelezik el magukat, mint az optimális lenne. Sokat dolgoznak és igen élénk társasági életet is élnek, ami viszont a párkapcsolatuk rovására mehet, hiszen a partner úgy érezheti, rá nem jut elég idő és energia.

Logika

A szerelem azok közé a dolgok közé tartozik, melyeknek inkább csak rosszat tesz, ha a logika oldaláról közelítjük azokat. Az Ikrek jegyben születettek azonban ezt mégis megpróbálják, megfeledkezve arról, hogy a kapcsolat érzelmi rétegeit legalább annyira fontos tiszteletben tartani, mint a praktikumát.

Nem látják az összképet

Az Ikrek szülöttei a partner, illetve a kapcsolat megítélésekor rendszerint a jelenre összpontosítanak, miközben a múlt-jelen-jövő adta összképet nem képesek, vagy egyszerűen csak nem hajlandók egészben nézni. Ennek következtében a kapcsolat irányát, a jövőbeli esetleges közös célokat sem látják, ami frusztráló lehet a párjuk számára.

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top