nlc.hu
Horoszkóp

A legszívósabb csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legszívósabbak, bármit túlélnek – azt is, amit más nem

Azt mondod, nem lehet megcsinálni? Ezeket a csillagjegyeket a lehetetlennek tűnő helyzetek motiválják.

Vannak olyan emberek, akiknek a szótárában nem szerepel a “nem tudod megcsinálni”, sem a “lehetetlen” szó. A legállhatatosabb csillagjegyek következnek.

Kitartó csillagjegyek

Olyan nincs, hogy nem lehet!
(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A vidám és vicces Vízöntőről talán nem is gondolnád, hogy mennyi ereje van, és mekkora kitartása. Pedig, amikor valóban szükség van rá, képes nagyon is komolyan venni a dolgokat, és mindent megtesz annak érdekében, hogy előtte álló akadályokat leküzdje. Ő a tettek embere, sokat tanulhatsz tőle a kitartásról.

Bak

A Bak az az ember, akit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Hatalmas munkabírása, és állhatatossága olyan helyzeteken is átsegíti, amikor mások már régen feladták. Ha egy Baknak azt mondod, lehetetlen – kihívásnak veszi, és megugorja a feladatot.

Bika

Az érzelmes Bika szerint nincs olyan, amit ő ne tudna megoldani. A Bika kemény hozzáállása akkor jelenik meg igazán, amikor kiáll valakiért vagy valamiért, aki vagy ami számára igazán fontos. Talpraesett, találékony, és a hozzá közelállókat előtérbe helyezi, értük bármit megtesz – még mielőtt magára gondolna.

Kos

A Kosról már a megjelenése alapján is azt gondolhatod: belevaló, életre termett, és nem sokat teketóriázik. Tempója és akadályokat nem ismerő hozzáállása miatt kifejezetten sikeres csillagjegy. Erős és szívós, aki nemcsak a saját életét képes megoldani, hanem másoknak is segítséget nyújt a reményvesztett helyzetekben.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top