nlc.hu
Horoszkóp

A Halak nehezen szánja rá magát a csókra

4 csillagjegy csókja igazán felvillanyoz

A csók fontos mérföldköve lehet egy kapcsolatnak. A Halak például hosszasan vár, amíg közel engedi magához partnerét, a rossz csók pedig vízválasztó lehet a kapcsolat sorsában.

Az első csók meghatározó egy kapcsolatban. Egyes teóriák szerint az emberi szervezet képes a csók alapján a másik „kémiai összetételét” feltérképezni, azaz ugyanúgy, ahogy a test által kiválasztott illatanyagok, a nyál is elemzésre kerül az agyunk által. Persze még nagyon sok tényező hozzájárul, hogy a csókja után szimpatikusnak találunk-e valakit, de lássuk, hogyan csókol ez a négy csillagjegy!

csókolozó pár

A jó csókhoz nincs szükség fényfüzérre, magától felvillanyoz / Fotó: Unsplash

Halak (február 19. – március 20.)

El kell jönnie a megfelelő pillanatnak, a Halak nem áll le bármikor bárkivel csőrözni egy kicsit. Romantikus lélek, és mielőtt ez az intim kapcsolat megtörténik, ő már tudni akar egy csomó mindent a partneréről. Ha az illető, és a csók is megfelelő, hamar felgyorsulnak az események, de addig marad a plátói randevú.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Teljesen változó, éppen hogyan viszonyul a csókhoz a Nyilas. Ha kedve tartja, hosszasan, érzékien csókol, és szinte elolvad karjában a partnere. De ha olyanja van, durva, követelőző csókkal várja a folytatást, ami nemhogy nem érzéki, de egyeseket el is riaszt – és a végén még ő sértődik meg, hogy hoppon maradt.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Akinek volt része az Ikrek csókjában, nem felejti el soha! Mindent tud a csókolózásról, pontosan tudja, mikor kell szenvedélyesen, vagy mikor kell lágyan és érzékien használni az ajkait. Persze néha túlzásba is viszi: nem érzi megcsalásnak, ha egy flört csókkal zárul… amit esetleg a párja egyáltalán nem így gondol.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mindenben a legjobb szeretne lenni, ebben is. Képes utánaolvasni, gyakorolni, számon tartani a csókokat. Emiatt akár gépiesnek is tűnhet a Szűz csókja. Egészen addig, amíg valóban elsodorja a szenvedély. Amikor a Szűz feloldódik a kötelességtudat alól, tüzes, érzéki és spontán partnerré válik.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top