nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akikkel mindig jól szórakozol

Ezzel a 3 csillagjeggyel őrülten lehet bulizni

Hatalmas nevetések, vicces sztorik, hajnali háromkor tánc az üres autóúton: minimum így képzeled azokat az estéket amiket a legjobb barátaiddal töltesz.

Ha igazán jót akarsz mulatni, és sokat nevetni, biztos, hogy megvannak azok a barátaid, akikkel érdemes belevágni az estébe. Ha éppen mégsem érnek rá, keresd a tökéletes társaságot horoszkóp alapján. Vidd magaddal a Kost, az Ikreket és a Rákot! Ezzel a három csillagjeggyel olyan szuper csapatot alkottok majd, hogy kifordul a sarkából a világ. 

bulizó csapat

Fotó: Unspalsh

Kos: a szórakoztató energiabomba

Egyből megérzi, ha valahol kicsit is leül a buli. A leghelyesebb pasi mellől is elrángat (vagy vele együtt), mert tudja, hogy máshol tetőfokára hág a hangulat. A táncparkett ördöge, de ne lepődj meg, ha az asztalra, vagy a bárpultra pattan rázni egyet. Nem hoz kellemetlen helyzetbe, csupán annyira őrülten jól érzi magát, hogy senki nem képes visszafogni magát mellette, inkább vele mulat.

Ikrek: a boldogsághormon forrása

Mellette nem lesz üresjárat, mert folyton belekeveredik valamibe, mindig lesz egy újabb sírva röhögős sztorija. Bárkivel, bárhol szóba elegyedik, azt veszitek észre, hogy páran csatlakoztak hozzátok, mire odaértek a buliba. Nem akar soha a középpontban lenni, a háttérből mindig gondoskodik, hogy mindenki jól érezze magát.

Rák: a gondos támasz

Ha valamelyikőtök rossz passzban van, ő rögtön kezelésbe veszi. Egy kis lelkizés, egy bátorító ölelés: ő mindenkit megért, és mindig tud olyat mondani, hogy felderítse a búslakodót. Missziója, hogy senki nem mehet haza szomorúan, végtére is, ez egy buli! Lesz nála dugi csoki, fájdalomcsillapító, biztostű, sőt, az éjszakai járatra várva életmentő müzliszelet is.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top