nlc.hu
Horoszkóp

A Bak férfi büntetésre vágyik

Teljesítsd be 4 csillagjegy szexi álmait!

Ha a négy csillagjegy egyike a párod, segítünk közelebb kerülni hozzá. Lehet, hogy eddig is szuper volt a szex, de itt az ideje, hogy igazán elengedd magad, és élvezd.

A köztetek lévő kémia nélkül nyilván nem is lennétek egy pár, de a kapcsolat elején mindig van egy kis idő, amíg az egymásra hangolódás folyik. Persze így is lehet iszonyatosan szenvedélyes a szex, de talán még semmi extrával nem rukkoltál elő. Tudd meg, hogy ezek négyen mire vágynak igazán – ne késlekedj beteljesíteni.

nő meztelenül vízben

Fotó: Unsplash

Bak – főnökből beosztott

Domináns az életben, mégis egy kis büntetésre vágyik az ágyban. Alaposan kérdezd ki, meddig akar elmenni a te Bakod. Lehet, hogy csak annyit szeretne, hogy te legyél a főnök fölötte, de az is lehet, hogy egy ostort is szívesen lát a kezedben. Csendes, rendes pasi, hagyd, hogy együtt kirúgjatok a hámból.

Vízöntő – játssz az elméjével

Nehéz leállítania az agyát, és valójában nem is szükséges. A megismerkedéssel már túl vagy az első teszten, csakis okos nőt bír elviselni maga mellett. De az ágyban is tedd próbára őt, legyél kreatív, akár szexi szabadulószobát is kreálhatsz neki. Szereti, ha szavakkal fejezd ki magad, ideje felturbóznod a szex-szótáradat.

Nyilas – őrült szex és sok nevetés

Ő a horoszkóp nagy kalandora, hatalmas tapasztalattal a háta mögött. Imádja a mókát, bármikor szívesen beöltözik, és akkor is szenvedélyes szeretkezésre számíthatsz, ha valami inkább bénán sül el, mint izgatóan. Egy őrült társra vágyik, akivel hétvégére akár lakókocsit bérelhet, és végigszexelheti a teljes túrát.

Halak – adj neki időt

A művészi Halak arra vágyik igazán, hogy végtelenül kényeztessen és órákon át adagolja a gyönyört. Ha író, vagy festő, nézz körül a művei közt, hátha találsz az álmaira utaló részletet. Rendezd be álmai hálószobáját, vagy készíts szexi fürdőt, ezer mécsessel. Gyengéd és figyelmes szerető, de ne félj: a nyers erőt is megtapasztalod vele.

(via herway)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top