nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy nem tartja hűtlenségnek a megcsalást

Csillagjegyek, akik nyitottak a nyitott kapcsolatra

Ez a hagyományos párkapcsolattól eltérő felállás egyesekben értetlenséget, vagy felháborodást kelt. Pedig vannak néhányan, akik szívesen kipróbálnák.

A nyitott kapcsolat nem egyenlő a hűtlenséggel. Hiszen a két fél együtt van, és mindkettő tisztában van azzal, hogy a párjukon kívül más szereplők is érkezhetnek a játszmába. Sokan játszanak el a gondolattal, de nem mindenki alkalmas lelkileg egy ilyen rugalmas kapcsolatra. A horoszkóp segíthet eldönteni, te közéjük tartozol-e.

nő és férfiak

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Minden adott ahhoz, hogy élvezd egy nyitott kapcsolat előnyeit. Igen, számodra mindenképpen előnyös, hiszen egy átlagos kapcsolatban könnyen elunod magad. De ha hozol egy kis izgalmat kívülről, a pároddal közös életet is feldobod. Tisztán, világosan meg kell beszélnetek a szabályokat és a fontossági sorrendet. Így nemhogy ártani fog nektek, de közelebb is hozhat.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Bármilyen furcsán is hangzik, számodra ez lehet az út az elköteleződéshez. Irtózol a kötöttségtől, az unalomtól, és minden sztereotípiától, amit egy hagyományos kapcsolatról gondolsz. A megközelítéssel vigyáznod kell, ahhoz, hogy partnert találj a nyitott kapcsolathoz, tapintatosan és érzékenyen kell fogalmaznod. Persze az sem árt, ha hozzád hasonló felfogású az illető, akkor tudtok igazán jól együttműködni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Soha nem érezted igazán a hűtlenség súlyát, vagyis miért ne lehetne ezt úgy csinálni, hogy ne bántsd meg a párodat? Érzelmileg nem jelent gondot hűségesnek lenned hozzá. Viszont nem mindig tudsz megálljt parancsolni magadnak, amikor vonzó személy kerül közel hozzád, a hatalmas társasági életben, amit élsz. Ha a társad megérti ezt és elfogadja, mindketten nagyon boldogok lehettek.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet szerelmesek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top