nlc.hu
Horoszkóp

Nem minden csillagjegy vágyik perverz szexre

Ilyen szexre vágyik 6 csillagjegy

Mindenkinek vannak titkos erotikus fantáziái, amit lehet, a szerelmével még nem mert beteljesíteni. Húzd ki a párodból, mire vágyik, és találjátok meg a közös nevezőt.

Egyes szexuális fantáziák nem kedveznek a kapcsolatnak, például egy édes hármas akár szakításhoz is vezethet. Ha a szerelmed olyasvalamit szeretne a szexben, ami tőled távol áll, keressétek meg a módszert, ami mindkettőtöknek megfelel, miközben a legnagyobb élvezetet adja.

nő szexi fehérneműben

Fotó: Unsplash

Mérleg: hárman az ágyban

Szereti érezni, hogy ő van a figyelem középpontjában, és mindenki érte rajong. Egyik legizgatóbb fantáziája, hogy egyszerre (legalább…) ketten kényeztetik, majd természetesen viszonozza a gyönyört.

Skorpió: kötözéses kötelék

Nagyon érzelmes, és némileg visszahúzódó. De a mélyben ott szunnyad az erő és a hatalomvágy, ami az otthon biztonságában, a szenvedély hevében előtör. Domináns féllé válik, aki szívesen él szexi kikötözéssel, aminek Japánban shibari néven művészete van.

Nyilas: megfékezett szabadságvágy

Meg is van a Skorpió álma, egy béklyóba vert Nyilas személyében! A szexi és kalandvágyó szabad lélek az ágyban épp az ellenkezőjére vágyik. Szereti, ha kiszolgáltatva teszel vele bármit, ami végtelen élvezetet jelent.

Bak: kedves elfenekelés

Szereti az irányítást, hisz a klasszikus értékrendben, jutalom-büntetés kettősségében. Szenvedélyes szerető, a szexben szereti, ha kiszolgálják. A szolgálat közben pedig nem árt hibázni, akkor jöhet a jól megérdemelt büntetés – és a Bak a csúcsra repül.

Vízöntő: a jó vanília szex

Így nevezi a szakirodalom az egyszerű, romantikus, finom erotikát. A Vízöntő különc az életben, sajátos, haladó gondolkodása a világmegváltásig röpítheti. Viszont az ágyban a hagyományos, megbízható fordulatokat kedveli, amikkel ugyanúgy mennybe megy veled együtt, kiegészítők és extrém pózok nélkül is.

Halak: szerepjátékok viharában

Romantikus alkat, szárnyaló fantáziával. Művészlélek, számos színpadias kiegészítő, szexi kellék rejtőzik az otthonában. Soha nem tudhatod, éppen mivel lep meg. Nincs más dolgod, mint élvezni az előadást, és a megfelelő pillanatban színre lépni.

(via purewow)

Ez is érdekelhet szexi nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top