nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen szexre vágynak a csillagjegyek

6 csillagjegy szexi hálószobatitka

Az, hogy kinek mi fér bele a szerelmi életbe, az adott két emberen múlik. Viszont jó tudni, hogy az egyes csillagjegyek mire vágynak titokban, és meglepetéssel készülni a partner számára.

Két ember a testi kapcsolat során többnyire a finomabb, visszafogottabb szexuális együttléttel kezd. Majd felmérve egymás igényeit, és a bizalom növekedésével, egyre többet engednek meg maguknak, egymáson… Minden csillagjegynek van valami kis perverz vágya, de mindenképp tudakold meg, mielőtt megleped vele!

szexi nő

Fotó: Unsplash

Kos: atlétikus szexpózok

Imádja fitogtatni az erejét, ami a szenvedélyes szextől megsokszorozódik. Erőteljes ütközések, arcpír és néha szexsérülések: ami neki inkább trófea, és jöhet a következő menet.

Bika: erotikus masszázs

Különösen fontos számára az érintéses ingerlés. Egy erotikus, hosszú és érzéki masszázzsal a csúcsok csúcsára jut. Számára kapni és adni is ugyanolyan élvezet.

Ikrek: szextelefon élőben

A kommunikáció nagymestere a megfelelő szavaktól mennybe megy. Egy szexi telefonbeszélgetéstől kiugrik a bőréből. Főleg ha mindez a szomszédos szobából zajlik, a boldog befejezés már közös örömöt ígér.

Rák: kaja az ágyban

Az evés mint cselekvés izgatóan hat rá, ha afrodiziákumot fogyaszt, az csak hab a tortán. Pezsgő és eper, csokoládé vagy osztriga – a finom étkek után a finom ajkak is egymásra találnak.

Oroszlán: dráma és szex

Veszekedés után jöhet a finom, békítő szex… élete a dráma, és a színpadias jelenetek. Nem árt a légynek sem, de ha azért kell vitát szítania, hogy utána jól megbékíthesse a másikat: nincs az a téma, amibe ne kötne bele.

Szűz: random választás a Káma Szútrából

A rendimádó és maximalista Szűz nappal adja az ártatlant, de este, az otthonába lépve átvedlik perverz vadóccá. Partnere minden porcikáját fel akarja fedezni, amihez remek segítség a szerelem nagykönyvének bármelyik oldala. 

Folytatás csütörtökön, a másik 6 csillagjeggyel!

(via purewow)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top