nlc.hu
Horoszkóp

Aromaterápiával a tüzes szexért

Vágyfokozó illóolajok

A növényi olajok és az illóolajok a természet kincsei. Egészségmegőrző, hangulatjavító és vágyfokozó hatásukat is bevetheted a mindennapok során.

Az illóolajok az utóbbi években egyre népszerűbbek. Az aromaterápiába is sokan mélyre ássák magukat, és egyes keverékek a megfázás, influenza esetén is éppúgy gyorssegélyt jelentenek, mint lelki gondok esetén, vagy a testi vágy felkorbácsolására.

illólajokat tesztelő nő

Fotó: Unsplash

Csodálatos olajok

A növényi olajok is kezdenek elterjedni a mindennapos egészségmegóvás és testápolás terén.
Az argánolaj például a haj és a bőr elixírje, az ápoló és fiatalító hatás mellett gyulladáscsökkentő és antibakteriális anyagokat is tartalmaz.
A szezámolaj az ájurvéda egyik alapolaja, a reggeli nyelvkaparás után egy korty szezámolajjal öblögess 5-10 percig, és csak utána moss fogat. Rendszeres használata javítja a fogak, az íny állapotát, szintén antibakteriális hatása miatt.
A kókuszolaj is kiváló testápoló, emellett vírus és gombaölő tulajdonsága van.
Ezeknek az olajoknak a hidegen sajtolt változatát válaszd mindig, amit akár étkezési célra is használhatsz ha nem hevíted: tele vannak hasznos vitaminokkal, ásványi anyagokkal.

Afrodiziákum illóolajokból

Az illóolajok keverékéhez mindig szükséges egy alapolaj, ami a fentiek közül bármelyik lehet, de akár olívaolajat is használhatsz erre a célra. Az alapolajba keverj 3-3 cseppet mindenből, majd óvatosan rázd össze. A hatás fokozása végett egy apró darab rózsakvarcot is tehetsz az üvegcsébe, ami a szerelem köve.
Ha egy vágykeltő fürdőt szeretnél készíteni, vagy a szerelmed testét tüzelnéd fel egy erotikus masszázzsal, mindig teszteld előbb az olajat, nehogy az ágy helyett az ügyeleten kössetek ki.

Ezeket az olajokat használd, ha minden eddiginél hevesebb szexre vágysz:

  • ilang-ilang – észbontóan erotikus, a vágyfokozó keverékek alaptétele
  • muskátli – hangulatfokozó, így a megfáradt elmét is egyből a lényegre összpontosítja
  • rózsa – szerelmi olaj, fokozza az érzéki örömöket
  • orchidea – testi vágykeltő, csábító hatású
  • szegfűszeg – erősen izgató hatású
Ez is érdekelhet illóolajos üvegcsék virággal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top