nlc.hu
Horoszkóp

Mágikus keverékek a szerelem bevonzására

Szerelmi bájital illóolajokból

Mindig kíváncsi voltál rá, hogyan készül és hat egy mágikus főzet? Ha egyedülálló vagy, esetleg reménytelenül vonzódsz valakihez, akár ki is próbálhatod!

Ha láttál már hollywoodi filmet boszorkányokról, biztosan volt benne szerelmi varázslat. Ahol a férfi, aki addig szemet sem vetett a nőre, a mágia segítségével bamba szerelemzombivá változott. Megígérjük, hogy ez a főzet nem fog egy férfival vagy nővel sem kibabrálni. Segít viszont az életedbe bevonzani a szerelmet vagy hozzád terelni a kiválasztottadat. 

illóolajos üvegcsék virággal

Fotó: Unsplash

Passzív mágia

Ezek a mágikus keverékek olyan összetevőkből állnak, amik a vonzerődet fogják megnövelni. Nőiséged ragyogóan kiteljesedik, és olyanok számára sem maradsz észrevétel, akik eddig rád sem hederítettek. Magabiztos leszel, vonzó és sugárzó. Passzívan hatnak majd, de erőteljesen.

Extázis elixír

Ezzel a keverékkel bárhol felhívod magadra a figyelmet. Ha szenvedélyes kalandra vágysz, ez a te keveréked. A  hozzávalók mind valamilyen módon a csábításhoz kapcsolódó szimbólumok. A bujaságot, szenvedélyt, nyers vadságot jelenítik meg. A következőkre lesz szükséged:

  • 50 ml hordozó olaj (jojoba olaj, mandula olaj)
  • 15 csepp cédrusolaj
  • 8 csepp gyömbérolaj
  • 3 csepp fahéjolaj

Egy kis üvegcsébe (ami lehet pipettás, vagy adagolós is) először a hordozó olajat öntsd bele. Majd tetszőleges sorrendben a többi olajat, majd gyengéden rázd össze. Telihold éjszakáján tedd ki az ablakba, hogy töltődjön föl a hold energiájával.
Győződj meg róla egy piciny bőrfelületen, hogy nem allergizál a keverék. Csakis külsőleg használd!
Mielőtt elmész otthonról, cseppents a csuklódra, és a szív középpontjába 3-3 cseppet, és enyhén masszírozd a bőrödbe. Érezd az energiáját, és várd a hatást!

Lelki társ bájital

Ennek a keveréknek a hozzávalói lágyan, gyengéden bontakoznak ki. Az álmaid lelki társát segítenek bevonzani, és mély, elkötelezett kapcsolatra hangolják az energiákat. A hozzávalók:

  • 50 ml hordozó olaj (jojoba olaj, mandula olaj)
  • kis darab rózsa kvarc kristály
  • 20 csepp rózsaolaj
  • 12 csepp vanília olaj
  • 2 darab rózsaszín gyertya

Olyan üvegcsét használj, amibe belefér a kristályod. Először az alap olajat öntsd bele, majd az illóolajokat. Rázd össze finoman, tedd hozzá a rózsakvarcot. Majd karcolj szerelmi szimbólumot a gyertyákba, szívet, rózsát. Tedd a két gyertya közé az üvegcsét, gyújtsd meg a gyertyákat, és meditálj a szerelmen. Érzed a hatalmasságát, erejét, misztikumát és gyönyörűségét. Használhatod a szíved tájékára, reggelente egy-egy cseppet, vagy készítsd el vele Aphrodité fürdőjét

(via moodymoons)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top