nlc.hu
Horoszkóp

Növeld a pasid libidóját a csillagjegye szerint

Etess szexuális étvágygerjesztőt a pasiddal a csillagjegye szerint!

Számos ételről és italról terjed mendemonda, miszerint a fogyasztásuk vágykeltő hatású. Most megtudhatod, a szerelmednek milyen lakomával készülj a csillagjegye szerint.

Az afrodiziákum kifejezés Aphrodité görög istennő nevéből származik, akit a szerelem és az erotika istennőjeként ismerünk. Ha egy férfi a szemébe nézett, egyből szerelembe esett vele.
Már az ókorban is használtak ehető libidónövelőket. Egyiptomban a fokhagyma volt népszerű vágykeltő, Ázsiában pedig a gyömbért és ginszenget fogyasztották ugyanerre a célra.
Ha úgy érzed, jól jönne egy kis tuning a hancúrozáshoz, keresd ki a pasid csillagjegyét, és kutass fel valami izgalmas receptet.

nő és férfi az ágyban

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Kakaó
Casanova tippje, aki több csészével ivott a húzós éjszakák előtt. Ugyanis a kakaó tartalmaz egy fenil-etil-amin nevű anyagot, ami stimulálja az agy szexualitásért felelős területeit. 

Bika (április 20. – május 20.)

Szarvasgomba
A Bika imádja a gurmé fogásokat, már az evés is izgalomba hozza őt. Főleg, hogy a szarvasgomba elősegíti az egyik férfi nemi hormon termelését.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ginszeng
Az évszázadok óta használt gyógynövény erősen értágító hatású. Ha úgy érzed, szükség van odalent egy kis extra energiára, ezt vesd be.

Rák (június 22. – július 22.)

Fokhagyma
A vérkeringésre és a nemi szervek vérellátására is kiváló hatása van. Nem egy tipikus randiétel, de ha senkit nem zavar a fokhagymás lángos, utána bőven ledolgozzátok a kalóriákat is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Sáfrány
A kínaiak már több ezer éve használják ezt a különleges fűszert. Nagyon kevés kell belőle, viszont tartalmaz egy erősen stimuláló hatású növény hormont.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Spárga
Már az alakja is, khm, fallikus – ezért az ókori Rómában a szexualitást szimbolizálta. Tesztoszteront serkentő anyaga valóban felkorbácsolja a vágyakat.

spárga

Fotó: Pixabay

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szegfűszeg
Az egyik leghatékonyabb ajzószer, ami a testre és az elmére is hat. Élénkítő és frissítő hatású, ereje felveszi a harcot a merevedési problémákkal is.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Osztriga
Évszázadok óta használt afrodiziákum. Cinktartalma a tesztoszteron termelést serkenti, a benne lévő tirozin pedig a boldogsághormonokat robbantja be.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Tökmag
A benne lévő magnézium segíti a férfi hormonok termelődését, egyéb anyagai pedig védik a férfi legbecsesebb szervét, csökkentve a prosztatagyulladás esélyét.

Bak (december 22. – január 19.)

Csili
A csípős paprika hatóanyaga a kapszaicin, ami a pulzusszámot gyorsítja, az ereket pedig tágítja. A Bak imádja a csilit, most megduplázhatja az adagot.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Pezsgő
A luxus itala, az erő és a szenvedély szimbóluma. A benne lévő hisztamin az agyi szexuális folyamatok egyik legfontosabb tényezője. Egy kevés pezsgő alkohol és buboréktartalma kellemesen fesztelenné tesz, de a mértéktelen fogyasztás éppen ellenkezőleg hat.

pezsgő

Fotó: Pixabay

Halak (február 19. – március 20.)

Banán
Nagyon komplex gyümölcs, kálium, magnézium és B-vitamin tartalma tuningolja a tesztoszteront. Nutellával tálalva pedig szexi játék kerekedhet belőle.

via

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top