nlc.hu
Horoszkóp

Ezért írj naplót, ha Bika, Szűz vagy Bak a csillagjegyed

Így változtatja meg a naplóírás az életed, ha föld jegyű vagy

A naplóírásba bármikor belekezdhetsz, ha változtatni szeretnél az életeden, vagy magyarázatot keresel valamire önmagaddal kapcsolatban.

A kézírás jó hatással van a mentális folyamatokra, a naplóírás segítségével pedig személyiséged olyan rétegeibe nézhetsz bele, amivel dolgozni szeretnél. A csillagjegyed jó kiindulási pont, hogy megismerd előnyös és hátrányos tulajdonságaidat, egy naplóval pedig rájöhetsz magadtól, hogyan indulj el a változás útján.

napló

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Az eltökéltségedet gyakran egyszerűen makacsságnak gondolják az ismerőseid, pedig ezzel a szorgalommal alapozod meg a sikereidet. Ha naplót vezetsz, rájöhetsz, miért értik félre a lényedet. Megtanulhatod jobban kifejezni magad, így valóban értékelni fogják a jó tulajdonságaidat, belső értékeidet. Ha pedig eddig rendszerint hibáztál valamiben, azzal is szembenézhetsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Gyakorlatias vagy, kiváló problémamegoldó, aki tökélyre törekszik az élete során. Egy dolgot nem sikerült még emiatt elérned – a magánélet és a karrier egyensúlyát. Írj naplót arról, hogyan jelenik meg ez a kettő az életedben, és mit szeretnél elérni. Tanulj meg ellazulni, és a leírt gondolatokkal megtalálod a megoldást, az utat a vágyott harmónia felé.

Bak (december 22. – január 19.)

Félreértik a határozottságodat, sokan rettenthetetlennek, vagy egyenesen érzelemmentesnek gondolnak. Ez felzaklat, és semmi más nem érdekel, csak a céljaid. Pedig a küzdelem során pihenned is kell, ne sajnáld rá az időt. Írj naplót, hogy észrevedd, mit kell elengedned. És egyáltalán, milyen érzés számodra elengedni dolgokat? Megijeszt, vagy izgalomba hoz?

(via littleinfinite)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top