nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd meg a sorsfeladatodat, ha Ikrek, Mérleg, vagy Vízöntő vagy

Az egyensúly a kulcs a levegő jegyűek sorsfeladatában

Ha nem a sorsod útját járod, még spirituális betegség tünetei is kiütközhetnek rajtad. Ne ijedj meg, de kezdj el cselekedni a belső hangod szerint!

Az élet értelmét keresve sokszor szembesülhetsz azzal, hogy elveszettnek érzed magad. Ne pánikolj be, tegyél föl kérdéseket önmagadnak, és tedd meg a következő lépést. Amikor cselekedni kezdesz, a lendület mindig megmutatja, merre menj tovább. A csillagjegyed remek kiindulópont, hogy megismerd magad, és közelebb kerülj a célhoz. Ha a levegő csillagjegyek közé tartozol, most a legjobb helyen jársz!

nő az úton

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Csillagjegyed kettőssége önmagadban is feszültséget okoz. Két véglet között ugrálsz: hol feldobott és életvidám vagy, hol magadba fordulsz, és a depresszió közelébe kerülsz. Mindkét oldaladnak vannak előnyei, ezekkel kell elkezdened dolgozni. A sorsfeladatod egy olyan stabil egyensúly létrehozása, amire építkezve csodálatos dolgokat viszel véghez.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mindig találsz valami plusz feladatot, tennivalót, amivel túlterheled magad. Ezer felé szakadsz, és azzal áltatod önmagad és a környezetedet is, hogy minden rendben van. Eközben a harmóniára vágysz, de egyre kevesebb olyan pillanat van, amikor magadra tudsz koncentrálni. Találd meg az egyensúlyt önmagad és a külvilág között, hogy másoknak is erőt adj.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Kényszernek érzed az elköteleződést: munka, lakóhely, párkapcsolat terén is. Mégis belemész mindezekbe, amikor már nagy a nyomás. A függetlenséged és a szabadság mindezekkel együtt is megtalálható! Add át a szabadság érzését a környezetednek, és találd meg, hogyan tudsz az alkalmazkodás mellett is kiteljesedni. Ez a sorsfeladatod: hidd el, nem lehetetlen. A kulcs a kezedben van.

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top