nlc.hu
Horoszkóp

A legbosszantóbb dolgok a horoszkóp alapján

Ezzel idegesíted fel legjobban a csillagjegyeket: inkább ne próbáld ki!

Nem árt ha tudod, hogy a környezetedben élők mire ugranak. Főleg, ha még hosszú, békés együttélést tervezel velük. A horoszkóp segít!

Még két legjobb barát is képes a legapróbb butaságon összekapni. Ha pedig pontosan olyat teszel, ami a másikat a legjobban felhúzza, számíts rá, hogy fordulóponthoz érkezik a kapcsolat. Jól vésd a fejedbe, és kerüld a necces helyzeteket.

ideges férfi

Én megőrülök, te megőrülsz, mi megőrülünk… / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Soha ne siettesd a Kost. Ha kapkod, ideges lesz, és ha ideges lesz, valamit biztosan elront. Nincs szörnyűbb egy dühös Kosnál, akinek valami nem sikerül: főleg a te hibádból!

Bika (április 20. – május 20.)

A felesleges hiszti, dráma hozza ki a sodrából, illetve az, ha az utolsó pillanatban megváltoztatod a közös terveiteket. Tartsd tiszteletben a napi rutinját, különben nem teszed zsebre, amit kapsz tőle.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Háromórás művészfilmre vitted? Mégis, mit vártál? Az Ikrek a monotonitást, az unalmat tűri a legrosszabbul. Nyilván volt egy fantasztikus csattanó a végén, és szép dolog a művészet: de ha ad még neked esélyt, valami pörgőset találj ki.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha rád bízza a titkait, örülj a bizalmának. Ha nem mondja el, mi történik benne: inkább ne faggasd. Fúriaként képes hisztizni, ha nem az ő tempójában, és kedve szerint fedi fel a magánéletét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ha nem bírod neki egyenesen és tisztán elmondani, amit akarsz, inkább bele se kezdj. Ami a legjobban kiidegeli, ha valaki félrebeszél, és összevissza hadovál, de nem lyukad ki a lényegre.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A finom lelke nem bírja a goromba stílust. Teljesen joggal háborodik fel, ha a semmiből keményen bánsz vele: megismerheted egyből az ő sötét oldalát. Olyat szúr oda egy mondattal, hogy az állad is leesik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ne próbálj neki szívességet tenni olyannal, amihez nem értesz! Azt ígéred, hogy felcsiszolod a parkettáját, hogy a kedvében járj – pedig soha nem csináltad még… Megőrül az eredménytől, és hetekig nem áll szóba veled.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A hazugság az, ami végképp kihozza a sodrából. Egy jó kapcsolat sok mindent kibír, ha elfelejted a megbeszélt mozit, ne kezdj szövevényes mellédumálásba. Felhúzza magát rajta, és tovább is lép, de ha lódítasz, a bizalmát kockáztatod.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Hétvége a lakásodban, utazás egy ablak nélküli hajókabinban – ha igazán fel akarod húzni őt, persze, nyugodtan csináld! De azért számíts rá, hogy a Nyilas a bezártságtól lesz a legidegesebb.

Bak (december 22. – január 19.)

Ha nem veszi fel a telefont, nem válaszol az üzenetre, eszedbe ne jusson tovább nyaggatni! Kiborítják azok az emberek, akiket nem lehet levakarni: adj neki időt és szabad teret!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ha semmibe veszed őt, vagy lefitymálod a véleményét, először csak elszomorodik. De ha nem először tapasztalja ezt tőled, megtapasztalod a dühét, és talán a kapcsolatotok sem éli túl.

Halak (február 19. – március 20.)

Soha ne nevesd ki az álmait! Nincs bántóbb és dühítőbb a számára, mint amikor nem veszik őt komolyan. Pedig élénk fantáziája és színes belső világa kincs, ha nem érted meg, nem vagy méltó erre a barátságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top