nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. szeptember 27. – október 3. – Nosztalgikus hét vár

Ne lepődj meg, ha ezen a héten több régi ismerőssel összefutsz vagy hallasz róluk, vagy akaratlanul gondolsz rájuk a heti horoszkóp szerint. Sőt még álmodhatsz is velük.

Az égen olyan folyamatok zajlanak, amelyek felerősítik a múltaddal kapcsolatos emlékeket, és nosztalgiázásra vesznek rá.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Nosztalgia (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Lépten-nyomon azzal szembesülsz, hogy valaki a régi időkről mesél. Ez hol idegesít, hol elgondolkodtat, hol elszomorít, hol meghat. A bolygók szerint a hét első fele alkalmas mindenféle megbeszélésre, egyeztetésre. Ragadj meg minden lehetőséget! A hét második felében felnagyítódnak az érzelmek, és a szentimentalizmus olykor könnyekkel is járhat. Pénteken indul az év utolsó negyede. Döbbenetes, hogy rohan az idő. Ez rányomhatja bélyegét a hétvégédre. Kár lenne elrontanod a saját és más hangulatát…

BIKA – heti horoszkóp

Egészen szokatlan, hogy ezen a héten 10 bolygóból 6 retrográd lesz, ami elkerülhetetlenül visszahoz olyan ügyeket, amiken valójában már túl kellene lenned. Ne bosszankodj! Jobban jársz, ha egy új esélynek fogod fel: megoldhatod okosabban, reagálhatsz bölcsebben. Hiszen eltelt egy idő, és már másként nézel rá arra, ami anno történt. Persze ez most sem könnyű. Különösen rázós napok: péntek, szombat, vasárnap. Előre szólj magadra, hogy muszáj rugalmasnak lenned! Nehogy ugyanabba a hibába ess, mint anno!

IKREK – heti horoszkóp

Csodásan búcsúzik a szeptember. Nem csak az ősz szép, hanem a kedved is. A hét első fele minden szempontból előnyös lesz a számodra. Csupa jó dologra számíts! És élj minden lehetőséggel, amiben bizonyíthatod a tudásodat! Közben olyan kommunikációs csatornák is kinyílnak, amik eddig zárva voltak előtted. A hét második felében sem lesz okod panaszra, mert kitűnő konstellációk anyagi hasznot és/vagy gyarapodást szimbolizálnak. Ezt hétvégén megünnepelheted. De ne szórd meggondolatlanul a pénzt!

RÁK – heti horoszkóp

Szerdán és csütörtökön egy gyönyörű bolygóháromszög lelki békéről és a hited visszanyeréséről mesél. Végre bebizonyosodik, hogy érdemes kitartanod, és helyreáll a rend benned és körülötted is. Meríts erőt ebből, mert szükséged lesz rá: csütörtökön este és pénteken valaki beléd köt vagy kritizál. Ez annyira szíven üt, hogy hátat fordítasz neki. Pedig károd származhat abból, ha faképnél hagyod. Legyél megfontolt! Hétvégén sokba fog kerülni, ha a gyerekek vagy a gyerekes részed dönt anyagi kérdésekben…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Kimondottan jó napok elé nézel. Csupa kellemes emberrel lesz dolgod. Köztük néhány a múltból ismert. Velük legyél visszafogott, és ne kövesd el újból azt a hibát, mint anno! Ezen a héten a fő téma a régi ügyek, kapcsolatok újraértelmezése, értékelése. Szóval új esélyt kapsz. Mindez kedvedre való. Azonban jön a hétvége, és te bemerevedsz: pénteken, szombaton és vasárnap 3 nap alatt 5 kemény fényszög lesz égen. Ezek mindegyike bosszúságra okot adó eseményt jelez. Jó lenne, ha nem hagynád magad.

SZŰZ – heti horoszkóp

Irigykedhetnél, de ne tedd! Ezen a héten többször is azon kaphatod magad, hogy az az érzés kerít hatalmába, miszerint másoknak mennyivel könnyebb dolga van. Bezzeg neked mennyivel több teher jutott. Tudd, hogy az irigység egy métely: megmérgezi a gondolataidat, és egyre borongósabbá teszi a hangulatodat. Ezzel párhuzamosan az anyagi helyzeted javuló tendenciát mutat. De óvatosan kell költened. Nehogy mínuszba menj! A hétvégéd felemásnak ígérkezik: a közérzeted hullámzó lesz. Pihenned kellene…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Keddtől csütörtökig a mennyekben érezheted magad: minden a kedved és terved szerint alakul. Jól tennéd, ha most beszélnél olyan emberekkel, akiktől félsz, mert most veled van a jó szerencse. Közben ne ijedj meg, ha régi ügyek újból előkerülnek! Lehet, hogy még van olyan apró részlet, amin lehet javítani. Amint ezt észreveszed, ajándéknak tekinted az ismétlődést. A hétvége közeledtével több meghívást, invitálást kaphatsz. Nem kell mindre igent mondanod. Válogass kedved szerint, és várj a válasszal!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Fel leszel dobódva szeptember utolsó napjaiban. Az égi folyamatok segítenek, hogy visszanyerd az életbe és a jó sorsba vetett hitedet. Közben meglepő, hogy mennyi régi ismerős kerül elő hirtelen. Ezek az emberek az életed fontos részei voltak. Ha visszatérnek, akkor az azt jelenti, hogy van még dolgotok egymással. Kérdés, hogy pontosan mi. Minél előbb megfejted és megoldod, annál előbb tovább léphetsz. Vigyázz hétvégén magadra és a családodra is! Ne engedd, hogy apró dolgokból vita pattanjon ki!

NYILAS – heti horoszkóp

Kísért a múlt ezen a héten. 10 bolygóból 6 retrográd lesz, ami azt jelenti, hogy muszáj találkoznod a múltaddal. Ez nem büntetés. Sokkal inkább egy új esély arra, hogy rendezd, illetve rendezzétek a kapcsolatotokat. Persze nem kizárólagosan párkapcsolatról van szó. És nem arról, hogy újra kellene kezdenetek az egészet. Legyél éber és tudatos! Vedd észre a csapdákat! Remek hétvége vár rád. Elemedben leszel. Különösen szombaton. Rengeteg energiád lesz, ami bármire jó: takarításra, szórakozásra stb.

BAK – heti horoszkóp

Tudtad, hogy a retrográd mozgású bolygók az asztrológiában a régi helyzetek, emberek visszatérését jelentik? Ezen a héten 10 bolygóból 6 retrográd lesz. Pontosabban 8-ból 6. Ugyanis a Nap és a Hold sosem retrográd. Ez rendkívül ritka. És minél ritkább valami az asztrológiában, annál nagyobb jelentőséggel bír. Emiatt elkerülhetetlen, hogy a héten mindenki szembesüljön a múltjával. Ez egyeseknek ijesztően hangzik. Neked nem kell megijedned. Hétvégén sem leszel túl ezen. Szóval ne várj túl sokat ettől!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

A Vízöntőben 2 bolygó: a Jupiter és a Szaturnusz is retrográd. De ez nem új hír. Hiszen 3 hónapja fennáll ez a helyzet. De hétfőn a Merkúr is hátrálni kezd. Ezzel együtt összesen 6 retrográd bolygó lesz az égen. Mindez azt vonja magával, hogy régi témák kerülnek elő. És te sem kerülheted el, hogy találkozz a múlttal. Ne akard megúszni! A hét eleje nagyszerű dolgokat tartogat. A hét második fele érzelgős napokat hozhat. Ne szégyelld a könnyeidet! Hétvégén mindenhez nyitottan és rugalmasan állj hozzá!

Napi horoszkóp

Hallgass a megérzéseidre! (Fotó: Pixabay)

HALAK – heti horoszkóp

A hét csúcspontja számodra a szerda és a csütörtök lesz, amikor egy gyönyörű bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Ez védelmet és áldást szimbolizál. Vagyis a legjobbra számíthatsz. Persze ez nem sült galamb: vagyis megdolgoztál érte. És most eljött a szüret ideje. Élvezd, és vedd ki a legtöbbet minden napból! Közben ne zavarjon, ha régi emberek bukkannak fel a múltadból! Csak azért térnek vissza, mert még van lezáratlan ügyetek. Jó lenne megfejteni, hogy pontosan mi ez. Október 6-ig van időtök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top