nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg mindent félretesz, ha bajba kerülsz

3 csillagjegy, akikben teljesen megbízhatsz

Ha van melletted ilyen barát, akkor pontosan tudod, milyen érzés. Ha pedig nincs, akkor égető a hiánya: mindenkinek szüksége van valakire, akiben vakon megbízhat.

A megbízhatóság minden emberi kapcsolatban fontos erény, a szorosabb barátságokban pedig a közös jövő is múlhat rajta. Egy-egy apró késés, be nem tartott súlytalan ígéret még belefér. De amikor nagyon sok múlik rajta, és eljátssza a bizalmadat: legalább akkora trauma, mint egy szerelmi csalódás.
Erre a három csillagjegyre mindig számíthatsz, melletted állnak és kitartanak a legnagyobb bajban is!

befogott szemű barátok

Fotó: Unsplash

Szűz: ha hibázik, jóvá teszi

Sokszor túlzottan gyakorlatias és szörnyen kritikus. De nem bántani akar, magával is ugyanilyen szigorú! Ha véletlenül megbánt, százszorosan jóvá teszi, alapból pedig tökéletes szeretne lenni barátként is. Amit megígér, azt száz százalékban teljesíti, minimum. És ha megmondja a véleményét az új pasidról, akkor se sértődj meg: hidd el, ő valóban a legjobbat akarja neked.

Mérleg: mindent félretesz, ha ugrani kell

Gyakran gondolják léhának és megbízhatatlannak, pedig csak a döntésképtelensége miatt halogat dolgokat. A barátságban viszont nem hezitál: ha segíteni kell, jóban vagy rosszban, mindent félretesz a szeretteiért. Gondoskodó, szerető barát, akire rábízhatod a legféltettebb titkaidat is. Ha valami igazságtalanságot érzékel veled kapcsolatban, védelmező anyatigrisként áll ki melletted.

Rák: szeretete végtelen

Ő a legegyüttérzőbb barátod, aki mindig megvigasztal, és aki szinte testvéreként szeret. Nem lehet olyan rossz napja, amikor ne szorítana időt a te gondjaidra is, sőt, ha épp neki rosszabb, akkor is képes apró meglepetésekkel felvidítani. Tanácsot ad, de soha nem érzed tőle tolakodásnak. Együtt nevet és sír veled, és bármilyen sokáig szükséges, támogat. A legmegbízhatóbb csillagjegy, és a legodaadóbb barát.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top