nlc.hu
Horoszkóp

3 nagyon pimasz csillagjegy

Szemtelen csillagjegyek: ne hagyd, hogy felhúzzanak!

Néha biztosan te is szívesen kibújnál a bőrödből, és pimaszul vágnál vissza egyes helyzetekben, mégis képes vagy visszafogni magad. Ők hárman nem ilyen jól neveltek.

Mindenkiben rejlik némi pimaszság, de az életünk során a legtöbben megtanuljuk, hogy vissza kell fogni magunkat – legalábbis egy bizonyos pontig. De nem mindenki működik ilyen önuralommal. Ez a három csillagjegy nem zavartatja magát, és nem érdekli, mit gondolnak róla mások.

pimasz nő

Fotó: Unsplash

Nyilas: nyersen fogalmaz

Merész, kalandvágyó, független és optimista. Nem is tud máshogy létezni, csakis a maga uraként. Amíg másoknak mondja meg a magáét, addig talán neked is vicces, de amikor téged pécéz ki, és rajtad nevet, már nem érzed olyan szuperül magad. Őszintén megmondja mindenről a véleményét, és még rátesz egy lapáttal, éles nyelve bárkit megsért pillanatok alatt.

Skorpió: nem zavarják a következmények

Karizmatikus egyéniség, mindenki felkapja rá a fejét. Bár magáról nem túl sokat árul el, másokkal szemben úgy viselkedik, mintha mindent tudna róluk. Kiváló érzéke van az emberekhez, elképesztő gyorsan térképezi fel mások gyengeségeit. Ha valaki nem szimpatikus neki, vagy már nem akarja őt maga körül: egyszerűen átnéz rajta, és semmibe veszi.

Vízöntő: bárkit földbe döngöl

Imádja heccelni a környezetét, mert tudja, vitában nem akad párja. Ha valami szúrja a szemét, rászáll az illetőre, és nyíltan beleköt. Simán elintézi pár mondattal az ellenfelét, mert okos, mint a nap. Kiszámíthatatlan és hirtelen, soha nem lehet tudni, mi lesz a következő lépése. Az is lehet, hogy hirtelen megunja az egészet, és lelép: bármit is tesz, jól felhúzva ott hagyja a többieket.

(via talko)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top