Horoszkóp

Így tudod lehűteni a csillagjegyeket

Minden csillagjegy másként dühöng. Néhányukat egyáltalán nem könnyű lehűteni, mások talán valamivel könnyebben megnyugszanak. Vajon hogyan tudod megnyugtatni őket úgy, hogy véletlenül se válts ki belőlük még több dühöt. A horoszkópból minden részletet megtudhatsz. Kihagyhatatlan információk következnek.

Nyugalom, higgadj le! Ezek aligha a legmegfelelőbb szavak, hogy megnyugtasd a többiek idegességét, sőt, inkább csak olaj a tűzre. Milyen megoldást érdemes bevetned, hogy megnyugtasd például a párodat, a barátaidat? Vess egy pillantást a csillagjegyére, s megkapod a választ.

Kos

„Igazad van!” Nem fontos, mit mond vagy csinál a Kos, adj igazat neki, mindenben. Ez egyből megnyugtatja őt, hiszen így tudja, hogy nincs egyedül, s megkapta a számára olyannyira szükséges támogatást tőled. Ugye, milyen egyszerű?

Bika

Hitesd el a Bikával, hogy minden rendben lesz, még akkor is, ha most minden ellene szól. Fontos számára ugyanis, hogy higgyen egy eszményképben, hiszen csak ez csillapíthatja le a dühét. Alapból nagyon türelmes csillagjegy, csak ritkán veszíti el a nyugalmát, de ha igen, akkor röpködnek a tányérok.

Ikrek

Ha meg szeretnéd nyugtatni az Ikrek jegyet, nem kell mást tenned, mint teljesen egyedül hagynod. Nem szereti, ha bárki vagy bármi zavarja ebben az állapotában, ha mellette maradsz, csak még inkább nő az idegessége.

Rák

A Rák csak akkor nyugszik le, ha tudatosan erre törekszik. Ehhez pedig nála a kulcsszó a kontroll. Ha úgy érzi, néhány általa bevezetett új szabállyal képes felügyelni saját magát, másokat vagy a környezetét, egészen gyorsan megnyugszik.

Oroszlán

Az Oroszlán akkor csillapodik le, ha azt akarja, hogy lecsillapodjon. A túlzott stressz, a túlpörgetettség hozzátartozik a jelleméhez, a reflektorfényhez, így egy dicsérettel, tapssal lenyugtathatod őt, függetlenül attól, hogy milyen szörnyűnek érzed a viselkedését.

Szűz

A Szűz jegyet valójában csak a pénz tudja lecsillapítani. Nála nagyon sok minden az anyagi javakról szól, így amikor bármilyen kétsége támad a pénzügyi helyzetét illetően, hívd meg egy kávéra. Már az a tudat, hogy nem neki kell állni a számlát, megkönnyebbülést jelent. Nem beszélve a beszélgetésről.

Minden csillagjegyet más módszerrel tudsz megnyugtatni (iStock)

Mérleg

A Mérleg fura módon csak akkor ismeri a nyugodtság állapotát, amikor már „alulról szagolja az ibolyát”. Ez persze korántsem jelenti, hogy bármilyen erőszakos cselekedetre kellene elszánnod magadat, csupán el kell fogadni a tényt, hogy ő bizony meglehetősen gyakran „tiszta ideg”, vagy folyton aggódik. Nincs mit tenni, ilyen a természete.

Skorpió

Könnyen le tudod csillapítani a Skorpiót, ha valamilyen ajándékkal leped meg. Anyagiasnak, kicsinyesnek tűnhet, hiszen időnként valóban megvásárolható a barátsága, a szerelme, s ha elég pénzt áldozol rá, valójában a nyugalmát, a lelki békéjét is megvásárolhatod. Igazság szerint nagyon is megéri.

Nyilas

Ha egy felháborodott Nyilassal találod szembe magad, tedd meg a szívességet, hogy azonnal elmész a közeléből. Temperamentumos, független típus, és ő bizony nem fogad el senkitől sem jó tanácsot, így senki más nem tudja lecsillapítani őt, csak saját maga. Hagyd őt békén, s gyorsan visszatér a nyugalma.

Bak

A Bak megnyugtatása a „lehetetlen küldetés” kategóriába tartozik. Nem lehet őt lecsillapítani, s saját maga sem képes erre. Folyamatosan azon rágódik, ami felidegesítette őt, visszautasít minden segítséget és tanácsot, éppen ezért hagyd, hadd főjön a saját levében, idővel helyreáll a nyugalma.

Vízöntő

A Vízöntő lecsillapítása sem gyerekjáték, s akár hatástalannak is bizonyulhat minden erőfeszítés. Állandó idegeskedésben, bosszankodásban telnek a mindennapjai, s túlságosan össze vannak kuszálva gondolatai ahhoz, hogy a megnyugváson gondolkodjon. Felesleges minden erőfeszítésed, megvan a saját módszere, hogy visszanyerje önmagát.

Halak

Ha a Halak segítségére sietsz, teljesen el lesz ájulva a figyelmességedtől, s ezentúl úgy közelít hozzád, mint akinél lelki megnyugvásra lel. Ez egy idő után nyomasztóvá válhat, hiszen nem kizárt, hogy néha rátesz egy lapáttal, s idegesebbnek mutatja magát, mint amilyen valójában, csak hogy a támogatásodra leljen.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top