nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikhez nem kevés türelme kell

Ezekhez a csillagjegyekhez egy nagy adag türelem kell

Nem könnyű velük, igazi ketyegő bombák.

Oroszlán

Igazi ragadozóként csap le a nőkre az Oroszlán férfi. Makacs és mindenben a legjobbat akarja. Mindenkitől és mindentől tökéletességet vár el. Mellette szép lehetsz, okos talán kevéssé. Mindig igaza van, ha nem tetszik, mehetsz, amerre látsz, ő nem fog megváltozni. Nem tudja elképzelni, hogy elhagyják, ezért teljes drámaként éli meg szakítást. A pénzt ügyesen megkeresi, viszont szinte azonnal ki is folyik a kezéből, nem igazán tud vele bánni. Mindent elkölt, ami a keze ügyébe kerül, mert ő olyan, akár egy mozgó kirakat. Könnyen sznobbá válhat. Nagyon türelmes, érdekes nő tudja csak a figyelmét fenntartani.

Türelem és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Skorpió

Delejezően sármos, nem mellesleg elképesztően okos a Skorpió férfi. Pozitív tulajdonságai mellett manipulatív, bosszúálló, makacs, kiszámíthatatlan és drámafüggő. Észre sem veszed és szinte kiszívja a lelkedet. Mellette nincs másik életed, eggyé kell olvadnod vele. Nem sokan képesek kijönni vele. Ugyanakkor mégis szerethető, hiszen remek a humora, és nagyon szórakoztató csillagjegy. Sok az irigye is, mert tehetséges, ő bármibe fog, sikerül neki. Nagy adag elszántság és türelem kell hozzá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top