nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a hobbik fedobják a Mérleg csillagjegyet

5 hobbi, amit a Mérleg imádni fog

Elvinnéd őt valahova, de bizonytalan vagy? Pedig ő az, aki nehezen dönt! Könnyítsd meg a dolgát, ajánld neki ezt a listát.

Mennyire ismered Mérleg csillagjegyű barátodat? Ha most elbizonytalanodsz, ezzel az öt hobbival biztosan kisegítünk! Ha a születésnapjára programot tervezel, ezzel az öt a témával nem nyúlsz mellé. 

nő gördeszkán

Fotó: Unsplash

1. Bármi, ami művészettel kapcsolatos

Kifinomult ízlése van, és rajong a művészetért. Egy művészettörténet kurzus, de egy vezetett múzeumlátogatás is lázba hozza. Ha nem próbált még ő maga alkotni, remek lehetőségek vannak akvarellfestéstől kezdve japán raku kerámiáig felnőtteknek, akiket érdekel a képző- és iparművészet.

2. Lakberendezés, vagy kertészet

Természetesen a saját otthonát buzgón rendezgeti, akár a megélhetése is lehetne… Egy lakberendezői tanfolyam igazán neki való, ahogy dizájn boltok látogatása. Ha szereti a növényeket, a kertészkedés, vagy kertészeti áruházakban való inspirálódás is kiváló program.

3. Minden, ami vásárlás

Barátnős nap vásárolgatással! Eszményi időtöltés. Arra vigyázz, hogy hajlamos a szomorúságát haszontalan holmik vásárlásába fojtani. Olyat vegyetek meg, ami tényleg kell, utána irány a cukrászda.

4. A víz gyógyító ereje

Bár a Mérleg levegő jegy, végtelenül lecsillapítja és feltölti őt az úszás. Egy uszodabelépő, vagy kirándulás nyáridőben fürödhető tavakhoz, és megvan a program, amit barátokkal is, de egyedül is bármikor kikapcsolja őt.

5. Testmozgás, ami az egyensúlyra irányul

A Mérleg mindenben a harmóniát keresi, és az egyensúlyra törekszik. Szórakoztatják és felfrissítik azok a tevékenységek, amik erre irányulnak: akár jóga, akár légtorna, nyáron a SUP, de még ide tartozik a görkorcsolya és a gördeszka is. Mindben örömét leli, főleg, ha jó a társaság.

(via pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top