nlc.hu
Horoszkóp

Ezzel lepd meg a szülinapos Mérleget

Az 5 legjobb ajándék a Mérleg nőnek és férfinak

A Mérleg havában járunk, márpedig ha valaki, ő igazán szereti ünnepeltetni magát. Ha nem tudod, mivel lepd meg, íme egy lista a legjobb ajándékokról.

Ha a Mérleg (szeptember 23. – október 22.) csillagjegyű barátod születésnapi ajándékán töröd a fejed, gondolkozz el, milyennek ismered őt. Akár nő, akár férfi a Mérleg barátod, mindig két szó jusson eszedbe: szépség és harmónia. Szereti a finom, elegáns dolgokat, és azzal soha nem nyúlsz mellé, ha mindezt személyessé teszed.

bulizó nők

Boldog születésnapot, kedves Mérleg! / Fotó: Unsplash

Ezzel lepd meg a Mérleg nőt

1. Az ízlésének megfelelő kiegészítő

Ha tudod, milyen színeket, anyagokat szeret, akkor egy gyönyörű kendő, vagy sál biztos örömet okoz neki. Ha ékszert veszel, válaszd a születési kövét, vagy olyan ásványt, ami segíti a vágyott harmóniát.

2. Érzéki illatok

Az aromaterápia bármilyen formájával szívesen kényezteti magát. Vehetsz neki aromaterápiás kozmetikumot, vagy vidd el egy terapeutához tanácsadásra.

3. Minden, ami a száj ingere

Ha közös élményre vágysz, egy izgalmas bisztró kóstoló menüsorára hívd el, így a közösen eltöltött időt is ajándékozod. De ínyére lesz egy luxus válogatás is: finom csokoládék, pezsgő, és egyéb nyalánkságok, amiktől megdobban a szíve is.

4. Utazás egy más kultúrába

Vagy tényleges, pár napos kiruccanással leped meg, vagy csak virtuálisan: egyaránt élvezni fogja. Ha ez utóbbi, akkor vidd el egy izgalmas filmre, ami a kiválasztott kultúráról szól, utána pedig egy ennek megfelelő étterembe. India, Törökország, Kína: bármelyiket ideröpítheted neki.

5. Lelki felfrissülés

A békét és harmóniát először önmagában kell megtalálnia, ehhez rengeteg technika áll rendelkezésre. Jógabérlet, meditációs tanfolyam, reiki, bármit imádni fog a teste és lelke is, amivel önmagához kerül közelebb.

Ezzel lepd meg a Mérleg férfit

1. Művészet művészet hátán

Ha tudod, melyik képre vágyik, vagy melyik kiállításra szeretne eljutni egy ideje, ne habozz! A legtökéletesebb ajándék lesz. Ha tehetitek, utazzatok el Bécsig, ahol lubickolhat a különleges tárlatokban.

2. Borkülönlegesség

Az este fénypontja lehet egy régóta vágyott bor, de egy borvacsora is igencsak előkelő helyen végez ajándék gyanánt. Társaság és finom italok: imádni fogja.

3. A zene hangja

Természetesen koncertélmény, vagy egy különleges album is szuper. De ha hangszert kap, vagy a lehetőséget, hogy kipróbáljon valamit egy zenetanárral, attól egyből sztárnak érzi magát. Lehet, hogy egy új fejezet kezdődik az életében.

4. Kényeztető masszázs

A harmónia jegyében egy hosszas masszázs, magában, vagy egy spa-nap csúcsaként mindenképp helyreteszi az energiáit. Rengeteg féléből választhatsz, keresd a hozzá passzolót.

5. Születésnapi buli

Imádja a jó társaságot, a barátait, és persze azt is, amikor őt ünneplik. Lehet meglepetés-buli, vagy nyílt titok: egy Mérleg mindig boldog lesz, ha a szeretteivel együtt ünnepelhet.

(via astrologycosmos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top