nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. október 27. – november 2. – Kitől vagy mitől kell búcsút venned?

A hosszú hétvége, a mindenszentek, illetve a halloween, a téli időszámítás és a fogyó Hold egyértelműen a búcsúról szól. Kérdés, hogy mitől vagy kitől kell búcsút venned. A holdhoroszkóp tanácsa szerint gondold át, készíts leltárt! És hamar kiderül…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – október 27.: Egyre fogy a Hold. Ez kedvez a méregtelenítésnek és a fogyókúrának. Ezt felgyorsíthatod szaunázással, inhalálással, detoxikáló teával. Vizes jegyben (Rákban) járó Hold szerint tanácsos ma mosni. A fogyó Hold garantálja, hogy gyorsan és látványosan eltűnnek a foltok.

CSÜTÖRTÖK – október 28.: Délelőtt átlép a Hold az agilis Oroszlánba. Ettől te is agilisabbá válsz: aktívabb és lelkesebb leszel. Az Oroszlán fogyó Hold alkalmas hajvágásra. Dúsabb és egészségesebb lesz a hajad, ha ma mész fodrászhoz. Továbbra is aktuális a méregtelenítés, a fogyókúra és a selejtezés.

PÉNTEK – október 29.: A hosszú hétvége előtt az Oroszlán Hold feltüzel. Biztos, hogy sokan intézik ma a nagybevásárlást. Emiatt felesleges bosszankodnod. Ne feledd, hogy még mindig fogy a Hold, ami szerint aktuális a méregtelenítés, a fogyókúra és a selejtezés. És közeleg a búcsú: neked kell tudnod, hogy kitől vagy mitől kell búcsút venned.

Heti holdhoroszkóp

Búcsút kell venned (Fotó: Pixabay)

SZOMBAT – október 30.: Még mindig az Oroszlánban jár a fogyó Hold. Még mindig méregteleníthetsz, selejtezhetsz és vágathatsz hajat. Az aktivitás még mindig aktuális. Biztosan tele vagy tervekkel a hosszú hétvégére. Mielőtt káosz alakulna ki, gondold át a programjaidat, és egyeztess az érintettekkel!

VASÁRNAP – október 31.: Ma kezdődik a téli időszámítás, ezért az órákat át kellett állítanod 3 óráról 2 órára. Vagyis 1 órával többet alhatsz. Ez remek hír. Olyan érzésed lesz, mintha kapnál 1 ajándék órát. Hiszen a mai nap nem 24, hanem 25 órából áll. A Szűz Hold miatt ezt hasznosan és hatékonyan szeretnéd eltölteni.

HÉTFŐ – november 1.: Tudtad, hogy a keresztények november 1-én, Mindenszentek napján eredetileg azokat a szenteket ünneplik, akiknek nem jutott külön nap a Gergely naptárban? Halloween eredeti neve „all hallows’ evening”, magyarul „minden szentek estéje”, ami október 31-ről november 1-re virradó éjszaka van. Az angolszász kultúra az ősi kelta hagyományokból emelte át ezt az ünnepet, ami mára jelmezes felvonulássá és bulizássá alakult át.

Heti holdhoroszkóp

Halloween (Fotó: Pixabay)

KEDD – november 2.: A keresztények november 2-án, halottak napján az elhunyt szeretteikre emlékeznek. A Mérleg Hold pont abban segít, hogy megtaláld az egyensúlyt és a belső békét. A hosszú hétvége után erre van a legnagyobb szükséged. Sok élmény és hatás ért, amit még nem volt időd feldolgozni. A levegős jegyben járó Hold sűrű szellőztetést javasol.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 10. 27-11.02.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 10. 27–11.02.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top