nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. november 6–7. – Ez a hétvége legyen a kettőtöké!

November első hétvégje a felhős idő ellenére derűsen és bizakodó hangulatban telik a szerelmi horoszkóp szerint. Mindkettőtöknek szüksége lenne mozgásra. Iktassatok be valami sportos, tevékeny programot! A fizikai aktivitástól fáradtság helyett energikusabbnak érzitek majd magatokat.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kettősség lesz benned: egyrészt a tervek lelkesítenek, másrészt a pénz aggaszt. Mindkettőt oszd meg a pároddal! Máskülönben azt hiheti, hogy vele van valami bajod. Biztos lehetsz benne, hogy megértő és segítőkész lesz veled.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Édeskettesben (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az lesz az érzésed, hogy a kedvesed a szükségesnél többet beszél. Szeretnéd követni, de képtelen vagy. Szólj neki, hogy lassítson! Közben semmiképp se forrázd le, semmiképp se vedd el a kedvét! Próbálj vele együtt lelkesedni!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége legyen a kettőtöké! Fókuszálj a szerelmedre, és ne engedd, hogy bármi vagy bárki elvonja a figyelmedet! Ő is arra vágyik, hogy jusson rá időd és kapacitásod. Érdemes lenne valamilyen sportos programot szerveznetek.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed mindent elkövet, hogy szépnek lásd. Vedd észre, és dicsérd meg! Bármilyen apró elismerésnek örülne. Sosem szabad elfáradnod a rajongásban, mert akkor a kapcsolatotok is elfárad. Ezt tartsd szem előtt!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden adott, hogy ez egy mozgalmas, élménydús hétvége legyen. Elengedhetetlen, hogy aktív programot találjatok. Meg fogjátok látni, hogy fáradtság helyett energikusabbnak fogjátok érezni magatokat, ami inspiráló.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem baj, ha november első hétvégéjén szeretnél az otthonodra is időt fordítani. Jobban lesz a lelked, ha rend van körülötted. Emellett a szüleid is várnak. Kérdés, hogy a párod mit szól mindehhez. Vajon elhanyagolva érzi magát?

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne fogjátok az időjárásra! Nem baj, ha nem süt hét ágra a Nap. Menjetek kirándulni, biciklizni, kertészkedni! Vagy bármilyen más sportos programra. Most az aktivitás jelenti a leghatékonyabb kikapcsolódást és feltöltődést.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Őszi séta (Fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jól gondold meg, hogy mit mondasz a szerelmednek! Arra is ügyelj, hogy milyen stílusban és hangszínen mondod, mert ő most hiperérzékeny! Ezen a hétvégén csak te tudod elejét venni egy felesleges vitának.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ragadós lesz a derűd, a bizakodásod és a lelkesedésed. Szerencsére könnyen „megfertőzheted” a kedvesedet. Persze ez csak akkor sikerülhet, ha nem sürgeted, és nem várod el, hogy azonnal átvegye a te fordulatszámodat.

 

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A tetszeni vágyás egy természetes dolog minden kapcsolatban. Te hogy állsz ezzel? Szeretnél tetszeni a párodnak? Mit teszel meg ezért? Kapsz tőle bókokat? Beszélgessetek ezekről! Máskülönben közétek állhat ennek a hiánya.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kéz a kézben (Fotó: Pexels)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem fognak békén hagyni a barátaitok. Mindenáron közös programot akarnak veled, vagy veletek. Érdemes igent mondani, mert jó mókának ígérkezik. Utána lesz időtök édes kettesben lenni. Így mindenki jól jár…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem fogod kibírni, hogy ne tervezgess előre. Egyre jobban foglalkoztatnak az év végi ünnepek. Ne ez legyen a hétvége fő programja, de egy kis időt rászánhatsz. Vond be a kedvesedet, és tervezgessetek együtt! Ettől ünnepi hangulatba kerültök.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top