nlc.hu
Horoszkóp

Koncentrálj a jövő évre kristályokkal

Tűzd ki a céljaidat 2022-re, és legyél sikeres ezekkel a kristályokkal!

Még november közepén járunk, de hidd el, a december idén is úgy elrepül majd, mint egy pillanat. Nem korai már most tervezni a jövőt.

Hogyan segíthetnek mindebben az ásványi kristályok? Pontosan ismered te is az érzést, amikor azt hiszed, még rengeteg időd van valamire. Aztán egyszer csak huss, már a várva várt nap is mögötted van. Az év vége még inkább egy ilyen furcsa idővákuum, amikor nem árt elkezdeni előre tervezni a következő évre.
Gondold végig, milyen volt eddig az éved, mit sikerült megtenni a céljaidért, és mibe fogsz bele az új év erejével. Segítségedre lehet évről-évre egy speciális tervező füzet, de ha bizonytalan vagy, szerezz be néhány ásványt is.

ásványok kristályok

Fotó: Unsplash

A tisztánlátásért

Ha úgy érzed, nem tudod, pontosan mi okozza a bizonytalanságodat, vagy tanácstalan vagy, ezekből a kövekből válassz. Segítségükkel tudni fogod, mi az, amit el kell engedned, és mi az, amivel többet kell foglalkoznod a jövőben. Az elképzeléseid, vízióid kiélesednek, és egyszerűbb lesz az előrelépés.
Ásványok: malachit, szodalit, labradolit, szelenit és jáde.

Az akaraterőért

Amikor úgy érzed, nincs elég belső erőd, vagy éppen a külső erők nem engednek tenni a céljaidért, ezek a kristályok segítenek. Az apró lépésekben is támogatnak, de a nagy dolgokba is képes leszel belevágni.
Ásványok: citrin, turmalin, mézkalcit és narancskalcit.

A motivációért

Ha nincs motivációd, minden bizonnyal nem a megfelelő célt választottad. Először vizsgáld meg, hogy valóban olyan céljaid vannak, amikre te magad vágysz, vagy csak olyanok, amiket szükségesnek gondolsz. Ahhoz, hogy ezt el tudd dönteni, és persze a motiváció növeléséhez is, az alábbi ásványok lesznek segítségedre.
Ásványok: tigrisszem, rodokrozit, vörös jáspis, darázsméh jáspis.

Az energiáért

Ahhoz, hogy legyen elég lelki erőd végigvinni az elképzeléseidet, belső energiára és fizikai állóképességre is szükséged lesz. Számíts arra, hogy többet kell dolgoznod az álmaidért, amihez jól jön egy kis extra segítség – a következő kövektől.
Ásványok: rubin fukszit, gránát, karneol.

(via liberateyourtrueself)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top