nlc.hu
Horoszkóp

2022-es éves horoszkóp

Asztrológiai előrejelzés 2022-re: Jobb idők jönnek

A Jupiter az asztrológiában amellett, hogy a nagy szerencse bolygója, jelképe a belátásnak, bölcsességnek, törvényes rendnek, emberszeretetnek, igazságosságnak, istentiszteletnek, hitnek és jóindulatnak.

A Jupiter évében általánosságban elmondható, hogy optimistábbak, lelkesebbek lehetünk, mint máskor. Minden percet ki fogunk használni, mert soha nem zavart bennünket jobban az időpocsékolás, mint most. A 2022-es éves horoszkóp szerint fontos lesz a minőség, az értékek és az, hogy megjelenésünk kifogástalan legyen.

A Jupiter a termékenység jelölője is, ezért ebből arra következtethetünk, hogy minden valószínűség szerint a 2022-es esztendőben több gyermek születik, mint az előző években. Illetve többen gondolhatják úgy, hogy a kapcsolatukat törvényesítik, vagyis az elmúlt évekhez képest többen fogják kimondani a boldogító igent. Elképzelhető, hogy a válások száma viszont alacsonyabb lesz, mint a korábbi években.

Bővebb prognózist a 2021. novemberében megjelenő Asztrológiai előrejelzés, Jobb idők jönnek című könyvben olvashatsz, amely kapható az újságárusoknál és az üzletközpontokban.

Kos: A szerencsés változások éve

Az élet több területén érhetsz el olyan sikereket, amelyekért talán még a kisujjadat sem kell mozdítani. Te leszel az állatövben az az egyik sikeres vezető, irányító, aki nagy ambícióval, kitűnő szervezőképességgel rendelkezik. Külföld is nagy szerepet játszhat az életedben, többször kelhetsz útra, és élvezheted az életet. Amit korábban nem tudtál megvalósítani, az most sikerülhet. Ha párkapcsolatról van szó, még azokban a viszonyokban is pozitív változás következhet be, ami eddig nem volt fenékig tejföl.

Bika: A gyümölcsöző kapcsolatok éve

A 2022-es évben többször érezheted úgy, hogy Isten a te életeden bizony rajta tartja a szemét. Még a leglehetetlenebb helyzetből is nyertesként kerülhetsz ki. Olyan dolog is valóra válhat, amelyet már jó ideje dédelgetsz. Megtapasztalhatod, hogy nem annyira a tudás, a tehetség, a rátermettség lesz a jellemző, hanem az, hogy kit ismersz, mert a protekciónak köszönhetően előnyös helyzeteket élvezhetsz. Ám lesznek olyan pillanatok, amikor kényszer hatására kell cselekedned, és emiatt olykor nehezebben jöhet álom a szemedre. Megeshet, hogy felettes váltásra kerülhet sor.

horoszkóp Asztrológiai előrejelzés

Mit üzennek a csillagok? (Fotó: Pixabay)

Ikrek: Az egzisztenciális változások éve

Szinte egész évben élvezheted a szerencse istenasszonyának, Fortunának a támogatását, amelynek hatására olyan dolgok is megvalósulhatnak, amelyekre már jó ideje vágyakozol. Nagy esély van arra, hogy a munkádban olyan átalakulás következzen be, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Jól tennéd, ha a sikereidről nem számolnál be senkinek, mert ezek nélkül is megtapasztalhatod az irigységet, a rosszindulatot. A politika beleszólhat az életed alakulásába. Most kellene az internetes társkeresőn körülnézni, mert igaz a mondás: aki keres, az talál…

Rák: A kárpótlás éve

Egymást érhetik az olyan helyzetek, amikor úgy érezheted, hogy a karma törvénye működik. Így aztán nem kell senkinek rosszat kívánni: aki korábban ártott neked, az most megkapja a sorstól a magáét és ez elégedettséggel tölthet el. A régi kapcsolataid között lehet olyan, amelynek búcsút inthetsz, a csalódáson gyorsan túl tudod tenni magad. Akivel most hoz össze a sors, azzal hivatalosan is összekötheted az életed. A meglévő párkapcsolatokban életed párjának rokonságával bonyolult helyzet alakulhat ki. Ha békére vágysz, neked kell engedni.

Oroszlán: Az elengedés éve

Az élet több területén gyakorolhatod az elengedést. Ha olyan párkapcsolatban élsz, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, akkor most sokkal kevesebb lehet a konfliktus közöttetek. Társad figyelme a pénzre irányulhat, és különös tehetsége lesz ennek megkeresésében. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket most kellene bonyolítani, a szerencsejátékokat se hagyd ki. Több időt tölthetsz orvosi várószobában, nemcsak a saját, hanem szeretett személy betegsége miatt is. Ha műtétre kerülne sor, ne izgulj, mert jó időben lehetsz jó kezekben.

Szűz: A népszerűség éve

Figyelmed középpontjában a magánéleted állhat. Ha eddig nem voltál házas, most akár az oltár elé is állhatsz. És ez akkor is megtörténhet, ha jelenleg a szinglik táborához tartozol. A meglévő kapcsolatokban a párod olyan dologgal állhat elő, amely meglephet. Sokszor állhatsz a figyelem középpontjában, és többen szeretnének a rád eső fényben sütkérezni. A népszerűség mellett a tanulás évének is nevezhető a 2022-es, mert nemcsak az iskolapadban ülhetsz, hanem olyan dolgok juthatnak el hozzád, amiből profitálhatsz.

Mérleg: A szorgos munka éve

A Jupiter évében a munkában és a magánéletedben alakulhatnak roppant szerencsésen a dolgok. Az életnek ezen a két területén mázlistának érezheted magad. Az egzisztenciádban olyan változások következhetnek be, amelyek miatt a hangulatod rózsásnak nevezhető. Mások kiszolgálása, mások érdekében történő tevékenységek nem eshetnek nehezedre. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt változhat a napi rutin. Mivel most több lehet a stressz, fontos, hogy hétvégenként pihenj, töltődj fel energiával, mert különben nem fogod bírni az iramot.

Skorpió: A szerencsés átalakulások éve

Talán inkább a vonzás törvényének is nevezhető a 2022-es esztendő, mert amire gondolsz, az meg is valósulhat. Ezért nagyon óvatosnak kell lenned, mert még olyan vágyadat is valóra válthatja a teremtő, amelyekkel csak kacérkodtál. Ha szerelemről, párkapcsolatról van szó, akkor furcsa kettősség lehet rád a jellemző. Hol túlcsorduló a szereteted, hol távolságtartó vagy, és emiatt a kedvesed, a társad összezavarodhat. Ha szülő vagy, a gyermeked életében is fontos változás következhet be, amikor nagy szüksége lehet arra, hogy támogasd őt, és tanácsokkal lásd el.

Nyilas: A családi és érzelmi változások éve

A 2022-es évben óriási szerencséd lehet, ha ingatlannal kapcsolatos dolgot kívánsz lebonyolítani. A rokonaiddal is szerencsésen alakulhatnak az ügyeid. Még azokkal is jó kapcsolatot ápolhatsz, akikkel korábban talán fasírtban voltál. Ámor nyila is a szíved közepébe fúródhat, még akkor is, ha eddig úgy gondoltad, hogy ez a téma téged egyáltalán nem érdekel. Ha utódra vágyakozol, akkor a sors teljesítheti ez irányú álmodat is. A múlt is kopogtathat az ajtódon, többször rohanhatnak meg régi emlékek. Sőt, felbukkanhat valaki a múltadból. Roppant balesetveszélyes ez az év, légy óvatosabb!

Bak: A sikeres tanulás éve

A Jupiter évében figyelmed fókuszában a tanulás állhat, amiben kitűnő eredményt érhetsz el. Megeshet, hogy olyan dologba vágod a fejszédet, amelyben nincs kellő tapasztalatod, ám a sors nem hagy magadra ebben a helyzetben. Olyan személyekkel is összehozhat a gondviselés, akik önként lehetnek a segítségedre. A protekciónak nagy hasznát veheted. Költözésre kerülhet sor, vagy ingatlanba fektetheted a pénzedet. Többet lehetsz úton, többször kell utaznod. Ha szülő vagy, gyermeked miatt gyakrabban aggodalmaskodhatsz.

Vízöntő: A pénzügyi előrelépés éve

Talán soha nem volt annyira fontos a pénz, mint a 2022-es évben. Nem okoz nehézséget a megkeresett összegből félretenni, tartalékot képezni. Érdemes lenne pénzügyi szakemberhez fordulni, hogy mibe fektesd a megtakarítást. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyeknek, ezért csak olyanra mondj igent, amely biztos. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak többször lehet szüksége a véleményedre, támogatásodra. A se vele, se nélküle kapcsolatokban az útjaitok szétválhatnak. A Jupiter évében esély van arra, hogy hirtelen felszaladjon rád néhány plusz kiló, amitől nehéz lesz megszabadulni.

Halak: A sorsforduló éve

A Jupiter évében olyan változások történhetnek az életedben, amelyekről elmondhatók, hogy ezek sorsfordító események, amelyek hatására örömödben fülig érhet a szád. Hiszen olyasmik is megeshetnek veled, amelyekről eddig úgy gondolhattad, csak másokkal, csak az igazán szerencsés emberekkel történhetnek meg. Ha a munkahelyeddel, a feletteseddel elégedetlen vagy, akkor kellemes meglepetésként érhet, hogy főnököd szeme kinyílik, és rádöbbenhet arra, hogy te milyen kiváló munkaerő vagy, amelyet értékelhet. Pénzügyeid alakulása miatt annyi lehet az irigyed, mint égen a csillag.

Izing Klára Asztrológiai előrejelzés 2022 könyv

 

Ez is érdekelhet Havi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top